Subscriu-te a la newsletter


CARLOS GRAU, CEO DE MWC BARCELONA, PONENT A L'ÀGORA

per Secretaria Tècnica,

L'Associació  22@Network bcn, amb la col·laboració de  l'Ajuntament de Barcelona, organitza el dijous 5 d’abril a partir  de les 13:30h. a l'Hotel Novotel Barcelona City el divuitè dinar-col·loqui del cicle de conferències Àgora 22@Network bcn, que té com a objectiu apropar les últimes innovacions tecnològiques al lideratge social i empresarial de la ciutat.

Aquest 18è Àgora 22@Network bcn sota el títol “5GBarcelona: impulsant els  nous serveis de la Internet del futur” tindrà com a ponent a Carlos Grau, CEO de Mobile  World Capital Barcelona, qui durant la seva intervenció analitzarà com canviarà la industria amb l’arribada del 5G, quin tipus de projectes es podran impulsar des de Barcelona i com s’atraurà més talent internacional per desenvolupar projectes de 5G.

Barcelona és ja un referent en l’àmbit de la innovació i el 5è hub digital a nivell europeu. A més, treballa per consolidar-se com un entorn experimental des d’on validar projectes de 5G a nivell internacional. Amb 5GBarcelona veurem com la ciutat fa un pas més i s’erigeix com a laboratori obert on naixeran projectes que establiran les bases de la Internet del futur.

Inscripcions


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies