FINALITZA L'ÚLTIMA EDICIÓ DEL DICLE DONES EN VALOR, AMB EL SECTOR SOCIAL

per Secretaria Tècnica,

El passat dijous 7 de març es va celebrar l'últim dinar col·loqui d'aquesta edició del Cicle Dones en Valor, en el marc de la celebració del Dia de la Dona. En aquesta ocasió, es va dedicar al sector social, amb dues professionals del sector: Àngels Cobo, Directora general de Suara Cooperativa i Emilia Caralt, directora de Migranodearena

Les dues professionals van coincidir en la importància d'optimitzar el talent dins de l'organització, posant la tecnologia a favor de l'entitat i impulsant la innovació digital i social interna. Cobo va a firmar que a Suara van començar "la innovació digital i social interna creant Suara Lab i reestructurant el model d'organització, donant les eines perquè tothom pogués expressar les seves idees".

També van explicar que el sector social és un sector feminitzat, en el qual s'acostuma a renunciar a un sou alt a canvi de la transformació social, però al qual cada vegada hi ha més homes que s'hi volen afegir. 

Pel que fa a les polítiques de conciliació en aquest sector més feminitizat, Caralt va afirmar que "el component humà pesa més i es té més en compte". Cobo va afegir que a la seva cooperativa tenen unes polítiques clares de facilitació de la conciliació familiar perquè no hi hagi obstacles d'aquest tipus. 

Finalment, la moderadora del debat i directora de Iecisa, Susana Prado, va donar les gràcies a totes les participants d'aquest cicle que ha girat entorn a quatre eixos professionals diferents - recerca, periodisme, tecnologia i sector social - , i que han permès visibilitzar el talent femení tant al 22@, com a Barcelona i al món. 

Moltes gràcies a totes i ens veiem a la propera edició del Dones en Valor!


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?