LA UNIÓ DEL TRAMVIA PER LA DIAGONAL

per Secretaria Comunicació,

  • “La unió del tramvia per la Diagonal connectaria Francesc Macià i Glòries en 15 minuts” ha assegurat Pere Macias, director de l'estratègia per a la connexió del tramvia de l'Ajuntament de Barcelona
  • Xavier Binefa, professor de la UPF, ha presentat l'Enquesta de Mobilitat 22@ que conclou que “un 33% dels treballadors del districte 22@ es beneficiarien de la unió del tramvia per la Diagonal”

22@Network bcn ha organitzat avui a la Universitat Pompeu Fabra-Campus Poblenou la 126ª edició del 22@Update Breakfast, que ha tractat sobre “La unió del tramvia per la Diagonal”.

Xavier Monzó, President de 22@Network bcn, ha presentat aquesta edició del 22@ Breakfast que ha tractat sobre el projecte urbà per unir els dos tramvies per la Diagonal, iniciativa que està actualment en el centre del panorama polític i cívic de Barcelona i que ha estat molt debatut. Monzó ha assegurat que “el creixement exponencial del districte 22@ fa necessari un estudi de la mobilitat”.

L'Update ha estat a càrrec de Xavier Binefa, professor i coordinador del Grau en Enginyeria Matemàtica en Ciència de Dades de la UPF, qui ha presentat els resultats de l'Enquesta de Mobilitat 22@ i ha revelat els punts més interessants i les necessitats de mobilitat dels treballadors i els estudiants del districte. Vídeo d'introducció de Xavier Binefa. Descarregar presentació enquesta.

L'Innovador del mes ha estat Pere Macias, director de l'estratègia per a la connexió del tramvia de l'Ajuntament de Barcelona, qui ha presentat la conferència "La unió del tramvia: la revolució de l'eficiència", durant la qual ha tractat sobre el possible impacte que tindria en la mobilitat de tota la ciutat, i els beneficis que proporcionaria en el districte. Vídeo d'introducció de Pere Macias. Descarregar Presentació.

Nota de premsa completa.  

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte