22@Network Bcn ha celebrat la 5ª Convenció Empresarial: “Creixement Col·laboratiu”

per Secretaria Comunicació,

  • Jaume Collboni, Tinent d'Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, ha assegurat que “el districte 22@ té un gran potencial i capacitat per atraure talent, innovació i empreses”
  • Xavier Gatius, director general Cesicat, ha presentat la conferència “Ciberseguretat en el món digital”

L’Associació 22@Network bcn, representant i transmissor de les inquietuds i projectes del més d’un centenar de les més significatives empreses i institucions del districte de la innovació 22@, ha celebrat la 5a Convenció Empresarial del districte 22@ a l’Hotel Diagonal Barcelona. Prèviament a la Convenció ha tingut lloc també la 13a Assemblea General de Socis de 22@Network bcn, durant la qual s’ha aprovat el pla d’activitats pel pròxim any.

La 5ª Convenció Empresarial del districte 22@, sota el títol “Creixement col·laboratiu”, ha estat inaugurada per Jaume Collboni, Tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, qui ha explicat que “la visió del districte 22@ per als pròxims 20 anys es pot resumir amb 7 “e”: essència, evolució, equilibri d'usos, esperit, empreses, espai públic, EMA (acrònim en anglès de l’Agència Europea del Medicament, a la que la ciutat de Barcelona opta a la seva seu a l’edifici Torre Glòries) i cultura i coneixement. Ha afegit que “el 22@ és el model de creixement econòmic i d'ocupació que volem per la ciutat” i que “el districte té un gran potencial i capacitat per atraure talent, innovació i empreses”.

Xavier Monzó, president de 22@Network bcn; Teresa Batlle, Presidenta de la Comissió d’Empresa i Medi Ambient; Sergi Vicente, membre del Consell Assessor; i Antoni Oliva, Director Executiu; han presentat els objectius i full de ruta de l’Associació amb la conferència “Relat d’un any de treball”. Durant la seva intervenció han destacat “el paper dinamitzador del districte entre els diferents agents: emprenedors, PIMES, grans empreses, universitats, centres tecnològics i administració”.

Durant l’acte ha tingut lloc la ponència de la Convenció: “Ciberseguretat en el món digital”, a càrrec de Xavier Gatius, director general Cesicat, Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya.

L’acte ha finalitzat amb el Lliurament de Premis 22@Network bcn 2017, amb la intervenció de Josep Maria Montaner, Regidor d’Habitatge i Regidor del Districte Sant Martí, qui ha donat suport a l’activitat social del districte.

Durant l’acte de lliurament de premis, Xavier Monzó, president 22@Network bcn, ha lliurat el Premi CAN CANELA, a la implicació corporativa en l’Associació 22@Network i els seus objectius a Barcelona Activa en el seu 30 Aniversari, que ha recollit Sara Berbel, Directora General de Barcelona Activa.

Asunción Sainz, vídua de Rafael González Tormo, ha lliurat el Premi Rafael González Tormo, a la implicació personal en l’Associació 22@Network i els seus objectius, a Cristina Oliva, Directora del Campus Ciutadella de la UPF.

Josep Maria Montaner, Regidor d’Habitatge i Regidor del Districte Sant Martí, ha lliurat el Premi Quatre Cantons, a la col·laboració amb el 22@Network dins el Poblenou, al Projecte Click de la Fundació Ires, que ha recollit Carles Nieto, coordinador del projecte Click, que ajuda als joves a millorar les seves competències en els àmbits formatius, laborals i socials.

Enric Urreta, Director Executiu de 22@network, ha lliurat el Premi John Shields, a la difusió del projecte 22@ més enllà del Poblenou, a la Brookings Institution de Washington (EEUU), per la seva tasca en la difusió d’entorns urbans innovadors. Bruce Katz, referent en aquest àmbit dins la Brookings Institution, ha agraït per vídeo el reconeixement i el paper de lideratge que 22@ representa per altres iniciatives semblants als EUA i arreu del món.

Enllaç a fotografies de l'acte


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies