22@AFTERWORK: PROGRAMA D’ACCELERACIÓ “CUATRECASAS ACELERA”

per Secretaria Comunicació,

La Comissió d’Emprenedoria de 22@Network bcn, l’Associació d’Empreses i Institucions del districte de la innovació 22@, ha organitzat el segon 22@Afterwork a Bcombinator.

Durant l’acte, orientat a startups i emprenedors del 22@, Alex de Dios, president de la Comissió d’Emprenedoria de 22@Network bcn i COO a Beabloo, ha entrevistat a Francesc Muñoz, CIO de Cuatrecasas i responsable de la política de Corporate Venturing de la companyia. Muñoz ha explicat que “el projecte Acelera, impulsat per Cuatrecasas i Telefónica Open Future, és un programa d’acceleració d’startups adreçat a qualsevol iniciativa empresarial i innovadora que desenvolupi una solució tecnològica en l’entorn LegalTech”.

Ha assegurat que “l’objectiu de la iniciativa és aconseguir més eficiència en la forma de treballar i conèixer nous models de negoci en l’àrea de LegalTech que aportin solucions tecnològiques a la productivitat i al management de les firmes jurídiques”. Les startups que participen en el projecte “Acelera”, que properament celebrarà la seva tercera edició, compten amb el recolzament de dos mentors, especialitzats en innovació i en assessorament jurídic.

Ha destacat també que “Cuatrecasas ja ha iniciat l'aplicació de Machine Learning i Intel•ligència Artificial per a revisions de contractes de forma massiva, el que permet als professionals aportar talent i valor afegit a aquesta tasca”.

Nota de premsa completa

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?