BENVINGUTS AL 22@NETWORK BCN

per Carla Escolà Costa,

Donem la benvinguda a l'associació 22@NETWORK BCN a:

REGENERA SL

Regenera és una empresa pionera en el tractament de pacients mitjançant la Psiconeuroinmunologia Clínica. Una ciència que relaciona tots els sistemes del cos humà amb una gran evidència científica i utilitza com a eines claus la nutrició des d'un punt de vista evolutiu, l'exercici físic funcional, la teràpia emocional i la comprensió de la fisiopatologia dels trastorns de salut.

SHERPARING DREAM BIG SL

És la primera plataforma que integra enviaments automàtics d'emails i whatsapps, tenint en compte les decisions i condicions del teu negoci. Redueix costos, ofereix un servei al client extraordinari i augmenta els ingressos del teu projecte.

DISRUPTION STUDIO SL

Disruptionstudio és una consultora especialitzada en processos d'innovació de Transformació Digital i Economia Circular. Assessoren en la gestió del canvi innovador, tramiten el finançament necessari i donen suport digital a la justificació d'inversions en I+D+i i la reducció de la factura fiscal. Utilitzen metodologia disruptiva i eines basades en Big Data i Intel·ligència Artificial, per a facilitar el procés de canvi cap al nou paradigma d'Economia Digital i Economia Circular.

KKH PROPERTY INVESTORS

KHH, amb més de 20 anys d'experiència en promoció immobiliària a Espanya, el grup s'especialitza en la construcció d'hotels de luxe i residències d'alt nivell, així com una cuidada selecció de locals comercials de primer ordre per a establiments insígnia.

ÀNIMA MINDFULNESS

Ànima Mindfulness és una escola de Mindfulness que ajuda a reduir l'estrès l'ansietat, trobar la calma i l'equilibri, gestionar pensaments i emocions i aprendre a meditar. Fan cursos de Mindfulness, sessions individuals, per empreses, per mares i pares, i també online.

MELOC

MeLoc és una plataforma col·laborativa que ofereix espais per rodatges i sessions de fotografia. Com un Airbnb per filmmakers, MeLoc connecta propietaris d'espais amb creatius per tal de trobar la localització perfecta.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies