Assemblea General i Convenció Empresarial 22@network bcn

per Secretaria Tècnica,


L’Associació 22@Network bcn, representant i transmissora de les inquietuds i projectes del més d’un centenar de les més significatives empreses i institucions del districte de la innovació, ha celebrat la seva 12a Assemblea General de Socis i la 4a Convenció Empresarial del districte 22@ a l’Hotel Meliá Barcelona Sky de Barcelona.

La 4ª Convenció Empresarial del districte 22@, sota el títol “La transformació digital”, ha estat inaugurada per Jordi Baiget, Conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, qui ha explicat que “el creixement de l’ocupació i la reducció de l’atur ha de venir del sector privat, amb la col•laboració del sector públic”. Ha destacat també que “a Catalunya hi ha 2.000 startups que es troben en entorns com el 22@ i que cal apostar per iniciatives com aquesta, que fomenten la interrelació entre les empreses i els professionals”.

Agustí Colom, Regidor d’Ocupació, Empresa, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, ha destacat “la importància del paper del sector públic per desenvolupar un sistema innovador que catalitzi els esforços d’empreses i universitats al 22@”.

Josep Mª Montaner, Regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona i Regidor del Districte de Sant Martí, ha explicat que “cal repensar el 22@ i reimpulsar la transformació del districte mitjançat la diversitat i el diàleg amb l’administració”.

Ramon Salabert, President de l’Associació 22@Network bcn, ha exposat els objectius i full de ruta de la nova etapa de l’Associació destinats a “consolidar un model de gestió urbanística, de gestió de talent i de innovació i creixement empresarial, referència a nivell mundial”.

Durant la Convenció s’han presentat les empreses que constitueixen la nova Junta Directiva de 22@Network bcn i també els representats del nou Consell Assessor de l’associació.

Durant l’acte ha tingut lloc la ponència “La Transformació Digital”, a càrrec d’Alberto Delgado, Director de Consultoria i Transformació Digital a Seidor i autor del llibre “Digitalízate. Cómo digitalizar tu empresa”, qui ha explicat que “l’adaptabilitat, la flexibilitat i la innovació són factors claus de l’èxit empresarial” i que “cal fer servir les tecnologies de la informació en aspectes diferencials destinats al client per a millorar la competitivitat”.

L’acte ha finalitzat amb el lliurament dels Premis 22@Network bcn 2016: Ramon Salabert, president 22@Network bcn, ha lliurat el Premi Can Canela a Cushman & Wakefield, que ha recollit Oriol Barrachina Conseller Delegat de Cushman & Wakefield Espanya; Asunción Sainz, vídua de Rafael González Tormo, ha lliurat el Premi Rafael González Tormo a Marta Ysern, d’Eurecat; Marc Andreu, Conseller Tècnic del Districte Sant Martí, ha lliurat el premi Premi Quatre Cantons al pintor i il•lustrador Perico Pastor, que acaba de publicar el llibre d’il•lustracions ‘Poblenou torna a ser nou’; finalment Ramon Salabert ha lliurat a Miguel Vicente, president de Barcelona Tech City, el Premi John Shields concedit a Barcelona Tech City.

Més informació, presentacions i fotos de l'acteComentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies