Subscriu-te a la newsletter


ARQUITECTES I ENGINYERS DE TOT EL MÓN ES REUNEIXEN A BARCELONA PER REPENSAR LES SUPERILLES DURANT LA ZIGURAT STUDENT WEEK

Catherine Antheunissens,

El 22@NETWORK Barcelona ha col·laborat un any més  amb la Student Week de ZIGURAT, que ha reunit a més de 140 professionals internacionals  de l'arquitectura i l'enginyeria. 

La Student Week de ZIGURAT Institut of Technology, institució de màsters i postgraus en arquitectura, enginyeria i Tech Management, ha estat el centre d'atenció durant aquesta setmana amb la participació de més de 140 estudiants  internacionals, que s'han reunit en persona per descobrir algunes de les propostes arquitectòniques i urbanístiques més punteres de Barcelona.

L'esdeveniment els ha ofert una oportunitat única per al networking, la interacció amb empreses referents del sector i un enriquidor workshop centrat en un dels projectes més destacables de la ciutat: les superilles.

El 22@NETWORK Barcelona ha participat en l’esdeveniment com a institució col·laboradora de ZIGURAT Institute of Technology i òrgan impulsor d’iniciatives innovadores dins del territori del 22@. 


El  present i futur de les superilles

El tema central de la Student Week d’enguany han sigut les superilles de Barcelona, una iniciativa revolucionària que ha captat l'atenció mundial. Els participants han tingut l'oportunitat d’explorar les superilles a través d’una visita per Poblenou  i una xerrada sobre les llums i ombres d’aquest nou concepte urbà.

La ponència ha comptat amb l’Ariadna Miquel, de l’Ajuntament de Barcelona, el Luis J.  de Antonio, d'Hines Spain, el Carles  Romea, director de diversos màsters d’estructures de ZIGURAT, i les conclusions d’Isabel  Sabadí, directora del 22@NETWORK Barcelona.

A més a més, Sabadí també ha format part del jurat  que ha premiat el millor projecte del workshop  sobre les superilles. Durant aquesta activitat, els estudiants de ZIGURAT han treballat de forma col·laborativa per dissenyar propostes que millorin les superilles actuals.

Amb aquesta tasca, els participants de la Student Week han pogut tornar a casa amb un nou reconeixement professional i coneixements sobre un model urbà que pot ser exportable a les seves ciutats d’origen.

La Student Week de ZIGURAT és molt més que un esdeveniment acadèmic destacat: és també una oportunitat per crear amistats i aliances internacionals duradores. Els estudiants han compartit cultura, coneixement i somnis, fomentant una comunitat global d'experts compromesos amb un futur més sostenible i integrador.

Amb l'èxit d'aquesta edició, ZIGURAT es compromet a continuar oferint esdeveniments presencials que fomentin la interacció entre professionals del sector de l'arquitectura i l'enginyeria, proporcionant una plataforma única per a la cooperació i la innovació.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies