APROPANT L'EMPRESA SALUDABLE

per Secretaria Tècnica,

Saps què es una empresa saludable? En l'últim 22@Breakfast, celebrat l’11 de juny a la nova seu de Spaces al Port Olímpic, en vam conèixer una, Suara Cooperativa.

A l’Update, Jordi Picas, director d'innovació a Suara Cooperativa, ens va presentar el SuaraLab, el laboratori d’innovació social de la cooperativa, que treballa per cooperar i connectar amb l'ecosistema startup. Va explicar que el Repte del 2019 és trobar startups tecnològiques que proposin solucions disruptives per la cura i atenció de les persones a domicili.


A continuació, Mireia Sanglas va explicar una d’aquestes iniciatives del Suara Lab, que és Deixa’t Cuidar, i del qual ella n’és directora. Es tracta d’un projecte que consisteix en oferir activitats i serveis que impacten en els hàbits de vida saludable. L'objectiu és ajudar a les empreses a millorar la salut dels seus treballadors, a partir de sessions d'estiraments, fisioteràpia i consciència corporal. 

Sanglas també va informar que de cara al setembre el Deixa't Cuidar serà un dels serveis que 22@Network oferirà a tots els treballadors i treballadores de les empreses associades de la mà del Carnet de Soci 22@. 

I abans de marxar, estiraments!


Presentació Suara Lab – Jordi Picas

Presentació Deixa’t Cuidar – Mireia Sanglas

Informació sobre el 22@Breakfast

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte