AMPLIEM EL REPTE 'CONNECTEM OPORTUNITATS'

per Carla Escolà Costa,

Des del passat 14 d’abril, la represa del curs acadèmic ha suposat tot un repte per a aquelles famílies sense els suficients recursos tecnològics per a fer el seguiment escolar de forma telemàtica. Per aquest motiu, des del 22@Network en col·laboració amb la Fundació IRES vam impulsar el repte “Connectem oportunitats” per aconseguir reduir l’escletxa digital i garantir l’accés igualitari a infants i joves en situació de vulnerabilitat.

Malgrat ser una necessitat d’emergència, el Ministeri d’Educació i les autonomies preveuen que la tornada a les classes al setembre per al curs 2020/2021 sigui parcialment presencial, per a mantenir les mesures de seguretat i prevenció davant de possibles rebrots de la pandèmia COVID-19 en el futur més proper.

Reduir l’escletxa digital ja no és una necessitat vinculada a l’actual estat d’alarma, sinó que esdevindrà un repte clau per a garantir la igualtat d’oportunitats d’accés a l’educació d’infants i joves, també en el curs vinent. 

Gràcies a les aportacions recaptades a través de la plataforma migranodearena.org, així com les donacions d’empreses, hem pogut reduir l’escletxa digital en més de 70 llars. Però encara podem arribar més enllà.

Per aquesta raó, ampliem la data de finalització del repte ‘Connectem Oportunitats’ fins al 26/06, amb l’objectiu que cap família es quedi sense el suport en recursos i material tecnològic que necessita per als seus infants.

Si tu també vols ajudar-nos a seguir...

  • Pots fer un microdonatiu a través d'aquest link
  • Si ets empresa, contacta amb empresa@fundacioires.org
  • Si vols donar una tablet, un portàtil, o tens alguna proposta truca al 695 237 970


Entre tots i totes, connectem oportunitats dels més joves!

COL·LABORA!

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies