Subscriu-te a la newsletter


AI & BIG DATA CONGRESS BUSCA PONENTS PEL CONGRÉS DEL SETEMBRE

per Irene Codina,

El Call for Projects està adreçat a aquelles organitzacions que hagin desenvolupat o adoptat solucions innovadores basades en intel·ligència artificial i que puguin demostrar el seu impacte


AI & Big Data Congress és el congrés de referència sobre intel·ligència artificial i tecnologies de dades. El Call for Projects és l'eina per incentivar aquelles organitzacions que vulguin presentar la candidatura de la ponència al congrés que es celebrarà els dies 27 i 28 de setembre a Barcelona. Serà el punt de trobada entre professionals, proveïdors, empreses i entitats que volen o estan realitzant projectes en l’àmbit de la Intel·ligència Artificial i el Big Data.

Es busquen projectes aplicats a qualsevol sector els resultats dels quals s'hagin validat en entorns operatius. A més, els seus protagonistes explicaran de primera mà els desafiaments/reptes que han hagut de superar per dur-los a terme. Aquest any hi ha sis temàtiques: 

  • Panell d'Start-ups / Start-ups destacades en IA
  • La IA Sostenible: implicacions i reptes
  • IA i Ciberseguretat: on i com es donen la mà?
  • IA Ubiqua
  • Fonaments tecnològics de la IA generativa
  • Explicabilitat i confiança, claus per escalar la IA

El període per presentar candidatures finalitzarà el dia 20 d’abril a les 12:00h. Durant el mes de maig de 2023, es comunciaran quines candidatures han estat seleccionades per participar en el congrés.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies