ACORD MUNICIPAL PER AGILITAR ELS TRÀMITS ADMINISTRATIUS DE LES EMPRESES by GentCat

per Carla Escolà Costa,

Barcelona Activa ha establert una col·laboració amb el Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya per tal d’oferir informació i accés a serveis de gestió administrativa i assessorament especialitzat a les empreses de la ciutat que hagin de reestructurar-se, endeutar-se o tancar i realitzar tràmits institucionals poc freqüents i gestions complexes per primera vegada arran de la crisi provocada per la covid-19.

Els serveis que es potencien amb aquest acord i que s’ofereixen des de l’Oficina d’Atenció a les Empreses són de tres tipus:

– Acompanyament d’empreses joves o acabades de constituir en les obligacions laborals, fiscals i administratives bàsiques, fent èmfasi en les noves altes i constitucions que requereixen definir els seus procediments administratius. Una de les primeres necessitats de les noves societats és, precisament, trobar una gestoria.

– Assessorament en processos de segona oportunitat, de liquidació i tancament ordenat de l’activitat, destinat a empreses o autònoms en situació de crisi, amb problemes per fer front a pagaments o en un context d’insolvència i fallida.

– Suport en aterratge empresarial i inversió internacional relativa a la creació de filials o aspectes de fiscalitat, destinada a empreses estrangeres que es volen instal·lar a Barcelona.

Actualment hi ha més de sis-cents gestors administratius col·legiats al Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya que donen servei d’assessorament a empreses i autònoms a la ciutat i la seva província.


Més informació aquí.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies