Subscriu-te a la newsletter


22@NETWORK BCN: REPENSAR EL FEMINISME PER UNA SOCIETAT MILLOR

Irene Codina Altarriba,

El 22@Network BCN organitza el primer dinar  col·loqui de dones en valor de l'any amb motiu del Dia Internacional de  la Dona

Durant el Dia Internacional de la Dona, el 22@Network BCN va celebrar el primer dinar col·loqui del cicle Dones en Valor a l'Hotel Novotel, en què van assistir més de 90 persones.

Tot i que l'associació treballa els 365 dies de l'any per donar més impuls, visibilitat i reconeixement al paper de la dona al districte, ahir va ser una ocasió idònia per a reunir socis i sòcies per repensar el feminisme de la mà de la Gemma  Cernuda, CEO d’Ellas Deciden. 

D’acord amb la Gemma “el feminisme és l'oportunitat que tenim tots i totes per millorar el món  aconseguint una societat més justa i igualitària”. Concretament amb relació al món empresarial i dels negocis, la Gemma va incidir en la necessitat de pensar en els homes com “els nostres aliats, per a treballar conjuntament, perquè només des dels càrrecs de responsabilitat i decisió, podrem canviar les coses”.

És per aquest motiu que, tal com va explicar la Gemma, Ellas Deciden sorgeix de la necessitat d’incorporar  la perspectiva de gènere en tot el procés comunicatiu de les estratègies de  màrqueting i publicitat. Segons la Gemma, “si tot el procés comunicatiu, des del director fins el públic al qual està dirigit, és masculí, els missatges publicitaris i el màrqueting no ens interpelen”.

En aquest sentit, Cernuda va precisar que si bé les dones tenim un 80% del poder de compra, “ja no es tracta únicament d’una qüestió de negoci, sinó també implica una qüestió de reconeixement, des de la creació del missatge fins al públic que ha d’interpel·lar, i “que ens ha de permetre visibilitzar el paper de la dona i avançar envers la igualtat.”

Susana  Prado, presidenta de la Comissió de Dones en Valor, qui va dirigir i moderar l’acte, va remarcar que queda encara molta feina per fer, i que si bé el Dia Internacional de la Dona és una data assenyalada per a la reivindicació, des de la comissió que presideix són els 365 dies 8 de març.

La tasca de la comissió de Dones en Valor promou la reflexió conjunta entre socis, sòcies i les professionals en càrrecs directius, intermedis i tècnics especialitzats a empreses i institucions del districte, per tal de visibilitzar i reconèixer la seva trajectòria vital i professional, però també donar una oportunitat a les protagonistes a explicar les dificultats trobades i les característiques del seu sostre de vidre personal.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies