22@NETWORK BCN GUARDONA ALS IMPULSORS DEL DISTRICTE 22@

per Carla Escolà Costa,

El passat 16 de novembre a les 18h, 22@NETWORK BCN va organitzar un gran acte de celebració per la clausura del 20è aniversari del districte 22@. Aquest gran acte, en col·laboració amb Cushman & Wakefield, MB Motors, Caixabank, Hilton Diagonal Mar i Westfield Glòries, va tenir lloc al Purobeach de l'hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona i va ser acompanyat d'un cocktail. 

Més de 250 assistents van gaudir de l’esdeveniment, que va ser una ocasió única per reflexionar sobre el futur del districte i la contribució a la reactivació econòmica i la cohesió social del país i de la ciutat. L’acte va ser presentat per la directora d’informatius de Betevé, Eva Arderius.

Posteriorment, feren els seus respectius parlaments Enric Urreta (president de 22@NETWORK BCN), Jaume Collboni (Primer Tinent d’Alcalde), Carles Prieto (Subdelegat del Govern a Barcelona), Francisco Polo (Alto Comisionado España Nación Emprendedora) i Roger Torrent (Conseller de la Generalitat de Catalunya). 

La part més institucional de la festa va acabar fent entrega de diversos reconeixements a pioners del 22@ en diferents àmbits. El primer guardonat fou Joan Clos, Impulsor Projecte 22@ i va fer l’entrega del reconeixement Cushman & Wakefield. Wesfield Glòries va entregar el reconeixement a Ginés Alarcón, Ex CEO de T-Systems, que ser reconegut com a Impulsor de la instal·lació de T-Systems com a primera empresa en instal·lar-se al 22@. 

Seguidament, el president de 22@NETWORK BCN, Enric Urreta, i la directora de l’associació, Isabel Sabadí, van donar reconeixements als cinc primers socis instal·lats al districte: INDRA, que recollí Manel Brufau, CEO de Indra; GAES, recollit per Francesc Carreño, Quality Manager de GAES; UOC, recollit pel Dr. Josep  Planell, Rector de la UOC; UPF,  que recollí Anna Belchi, Directora de Campus Comunicació UPF i GTD, recollit per Angel Ramírez, President de GTD.

També es reconegué a Sonia Recasens, Ex Segona Tinent d’Alcalde de Barcelona, actualment Directora de Programes Educatius i Socials Fundació Pere Tarrés, com a la Impulsora de la col·laboració público privada entre l’Ajuntament i l’associació 22@Network BCN. El premi va ser entregat per l’Hotel Hilton Diagonal Mar. 

Finalment es reconegué a Cristina Oliva, directora del campus de Ciutadella de la UPF, impulsora de la visibilitat de les dones al districte i el guardó va ser entregat per Susana Prado, presidenta de la Comissió de Dones en Valor de 22@NETWORK BCN.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies