22@NETWORK BCN ATORGA EL PREMI A LA TRAJECTÒRIA EMPRENEDORA A ELISENDA BOU, FUNDADORA DE VILYNX

per Carla Escolà Costa,

El pròxim dia 21 de gener, durant la celebració dels Premis 22@START, 22@NETWORK BCN atorgarà el premi a la trajectòria emprenedora a Elisenda Bou, Fundadora de Vilynx.

Durant l'esdeveniment, que serà en format virtual, Elisenda Bou farà un speech explicant la seva trajectòria emprenedora i com va fundar Vilynx, start-up especialitzada en el desenvolupament de programari intel·ligent que indexa i etiqueta vídeos d'internet.

Elisenda Bou Balust és especialista en intel·ligència artificial, representació del coneixement i sistemes d'aprenentatge autònom i al llarg de la seva trajectòria emprenedora ha fundat diverses start-ups en l'àmbit de la intel·ligència artificial aplicada (nacionals i internacionals) i ha col·laborat amb la NASA, DARPA, MIT i Google en el camp de l'AI aplicada a satèl·lits. Ha estat guardonada per Google, Thales, GMV i l'any 2019 va rebre el prestigiós premi Jove Empresari.

Vilynx està especialitzada en desenvolupament de programari intel·ligent que permet etiquetar i indexar vídeos i continguts d'internet per a facilitar la seva cerca.


No et perdis aquest gran esdeveniment! Inscriu-te aquí.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies