Subscriu-te a la newsletter


22@COMISSIONS DE TREBALL: NOUS OBJECTIUS, NOUS PROJECTES I NOVES ACCIONS

Irene Codina Altarriba,

El passat 21 de setembre a les 12:30h, 22@Network BCN va organitzar, a l’Auditori de la UPC School of Professional & Executive Development, una presentació i planificació de l’activitat de les Comissions de treball de cara a l’últim trimestre de l’any i els objectius del 2023. 

En aquesta sessió van assistir el president de l’associació, Enric Urreta, i la directora del 22@Network BCN, Isabel Sabadí, i els presidents i representants dels diferents grups de treball. 

Les Comissions de Treball són reunions dels associats per proposar, engegar i fer el seguiment dels projectes de l'associació. Donat l'àmbit multisectorial del 22@Network BCN, les comissions aborden temes de caràcter transversal, aquestes són presidides per un membre associat. 

Després de la presentació d’Enric Urreta, i l’exposició de les xifres recollides de les Comissions del passat any 2021 per part d’Isabel Sabadí, el primer a començar va ser Antoni Paz, president de la Comissió d’Innovació i Indústria 4.0.  El qual va explicar en què consisteixen les reflexions d’innovació, activitats mensuals, sobre temes d’interès de la Comissió. Acte seguit, va esmentar la pròxima convocatòria del Distintiu IP 22@, el qual es pot presentar el projecte fins al dia 1 de novembre. 

Seguidament, Xavier Simó, president de la Comissió d’Emprenedoria, va explicar l’objectiu de fer un mapejat de totes les start-ups del districte, a través d’aquest formulari, i el projecte Match&Play, la qual pretén connectar les corporates del 22@ amb les start-ups. 

Durant el Torn de la presidenta de Talent, Iolanda Triviño, va exposar l’objectiu principal de fidelització del talent al 22@ i diferents projectes iniciats com les Masterclass, la col·laboració amb BDT, el programa de l’Innovation track i els projectes per iniciar, com la creació del Tour de Talent amb design thinking i la recerca en Competències Digitals per la generació d'ocupació. 

Per part de la Comissió d’ODS, Johanna Rivera, en substitució de Natalia Valenzuela, va explicar sobretot la creació del nou Programa d’impacte social 17@, una nova campanya per a generar aliances estratègiques i les pròximes accions com la campanya de Nadal. 

La Comissió d’Urbanisme, presidida per Javier Bernades, va exposar que seguirien treballant per l’impacte en MPGM i l’inici de la dinamització del 22@Nord i la incentivació d’una Oficina del 22@. 

Tot seguit, durant la presentació de la Comissió de Disseny, Creativitat i Cultura, presidida per Jordi Montaña, van explicar la creació del Creativity Lab, l’objectiu de connectar-se amb altres districtes creatius i finalment, un esdeveniment relacionat amb creativitat i intel·ligència artificial. 

Finalment, Isabel Sabadí va presentar els objectius i projectes de les tres comissions les quals els presidents no van poder assistir. La comissió de Mobilitat, presidida per Nina Kavaliova, es va exposar l’inici del nou projecte de: 22@ mobilitat connectada i el pròxim esdeveniment, el qual será l’Àgora del 19 d’octubre. 

Per altra banda, en el torn de la Comissió d’Empresa i Sostenibilitat es va exposar el seguiment del projecte de l’Scrap Store i del mapeig d’edificis sostenibles del districte. A més, es va presentar noves accions com la participació de la Comissió a la setmana de prevenció de residus i la creació i difusió de vídeos sobre les accions sostenibles que fan les empreses associades. 

Per acabar, la Comissió de Dones en Valor presidida per Susana Prado va reiterar el seu objectiu principal: vetllar per la igualtat de gènere i d’oportunitats en tots els àmbits sòcio-econòmics i donar visibilitat i apoderament a les dones del districte. A més, de la promoció dels pròxims Dinara de dones en valor i la incorporació de dades de l’Observaori de la dona al Baròmetre. 

L’objectiu de la jornada era que els socis poguessin conèixer amb més profunditat la tasca de les diferents Comissions i s’adherissin a les més adequades i interessants per ells.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies