L'ENTREVISTA: CHRISTINE REY - L'IDEM CREATIVE ARTS SCHOOL

per Carla Escolà Costa,

  • Quin seria l’Elevator Pitch de L’idem?

La nostra escola internacional és un ecosistema basat en la col·laboració entre educació i empresa;  que actua com a eina de desenvolupament de competències i d’activitat econòmica. La prova: L’Idem Creative Arts School és fundadora d’un clúster d’empreses i una incubadora.


  • Quin és el factor clau d’èxit a la teva empresa?

Els sectors d’activitat en què ens centrem -Animació i Disseny- són meravellosos. L’art i les tecnologies són les àrees més excitants del període contemporani: són la tradició i la modernitat. Això correspon als valors dels quals la joventut té necessitat avui en dia: estètica i tecnologia. I, a més, correspon a uns sectors professionals que es desenvolupen a nivell mundial i de manera aliena a la Covid-19.


  • En quin projecte esteu treballant actualment?

Actualment estem treballant en la posada en marxa de formació online per donar resposta a les necessitats de formació dels estudiants internacionals que no es poden desplaçar fins als nostres campus.

El desenvolupament permanent d’aliances amb empreses del sector de l’Animació amb l’objectiu de facilitar la integració dels nostres estudiants al món laboral.


  • Què estàs aprenent ara?

Treballant a diferents països, L’Idem porta al seu ADN la capacitat d’adaptació al terreny i a les circumstàncies. Fem front a aquesta situació particular gràcies a molta creativitat. 


  • Com veus L’Idem d’aquí 5 anys?

En cinc anys, veig a L’Idem amb nous campus internacionals sota la forma de petites unitats que guarden la dimensió humana i el nivell d’excel·lència pedagògica que ens caracteritza. També veig a les empreses seguint confiant en nosaltres per contractar els nostres graduats per tenir als millors professionals en les seves files.


Christine Rey

Fundadora i directora de L’Idem Creative Arts School

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modify cookies