Subscriu-te a la newsletter


TRAINING DAY DP-900 MICROSOFT AZURE DATA FUNDAMENTALS by PUE

Carla Escolà Costa,

Des de PUE volem animar-te a participar, de forma totalment gratuïta, al Training Day: DP-900 Microsoft Azure Data Fundamentals del pròxim 25 de novembre. 

Aquesta acció formativa serà impartida en format Màster Class a través de la modalitat Live Virtual Class. És a dir, podràs seguir la formació amb una simple connexió a internet.

La sessió està dirigida a professionals amb interès en familiaritzar-se amb els fonaments dels conceptes de bases de dades en un entorn cloud, obtenir habilitats bàsiques en serveis de dades en el núvol i conèixer els serveis de dades en el núvol dins de Microsoft Azure.

Saps que inscrivint-te a aquest curs tindràs accés a avantatges exclusius?

  • Documentació oficial Microsoft Official Courseware (MOC) del curs.

  • Accés gratuït a Microsoft Azure Pass per a la realització de les pràctiques de laboratori.

  • Accés gratuït al Practice Test oficial de preparació de la certificació Microsoft Certified: Azure Data Fundamentals.

  • Diploma oficial d'assistència per als alumnes que atenguin el curs en directe.

  • 50% en l'examen oficial de certificació.

  • 20% en tots els cursos oficials de Microsoft impartits per PUE.

Les places són limitades, pel que t'animem que t'inscriguis al més aviat possible. Recorda que, en cas de no poder participar en directe, tens l'opció d'inscriure't en modalitat "rebre gravació".

No es necessita tenir cap experiència en l'ús de Microsoft Azure abans de realitzar aquest curs, però alguns dels conceptes a tractar requereixen una comprensió bàsica de les matemàtiques, com la capacitat d'interpretar gràfics.

Comptarem amb la presentació d'Alberto Pinedo, National Technology Officer de Microsoft, qui ens explicarà els serveis i eines que ens ofereix Azure per a abordar de manera correcta la privacitat i seguretat de les nostres dades. En la línia estratègica liderada per Satya Nadella, CEO de Microsoft, amb la màxima "Microsoft run on Trust, but there is no trust without security", Alberto presentarà alguna de les últimes novetats anunciades recentment en matèria de privacitat i seguretat.

T’esperem!


INSCRIU-T'HI!

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies