Subscriu-te a la newsletter


SUSANA PRADO, PREMI DONA TIC PROFESSIONAL 2019

Secretaria Tècnica,

Susana Prado, directora d'Informàtica El Corte Inglés a Catalunya (IECISA) i membre de la Junta Directiva de 22@Network bcn, ha rebut el Premi Dona TIC Professional 2019

Prado lidera la iniciativa “Dones en valor” de 22@Network bcn, que té com a objectiu visibilitzar el talent femení present als diferents sectors i reflexionar sobre les experiències en el desenvolupament de les seves carreres professionals.

Els Premis Dona TIC -impulsats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat i per l'Observatori de Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona- reconeixen el talent de les dones en l'àmbit tecnològic amb onze guardons, a vuit dones i a tres iniciatives socials i empresarials, que promouen i donen visibilitat al talent femení en el sector TIC.

El jurat d'aquesta cinquena edició ha reconegut a Susana Prado en la categoria Dona TIC Professional, que premia una carrera professional destacada en el món de les TIC. “Ha estat molt emocionant  pel reconeixement que representa a l'esforç i al treball de molts anys a IECISA i  en el sector tecnològic”, destaca Prado, que agraeix al jurat el reconeixement. “Un reconeixement,  afegeix, que vull compartir amb tots els que formem part de IECISA,  empresa a la qual porto vinculada més de 21 anys, que sempre ha comptat amb mi,  m'ha permès créixer professionalment i personalment”.

Susana Prado és enginyera informàtica i aquest premi reconeix també la seva tasca per fomentar i divulgar el paper de les dones en l'àmbit tecnològic per a oferir referents a les nenes i joves que les animin a estudiar carreres STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics) i a assumir posicions de lideratge en el sector. Prado agraeix per això “a totes les associacions i organismes que,  com 22@Netowk bcn, compten amb mi per als seus projectes que inclouen el binomi  dona i tecnologia, i com no… innovació, i també per descomptat a tot l'equip  d'Informàtica El Corte Inglés”. Susana Prado aprofita aquest premi Dóna TIC Professional 2019 per a llançar un missatge: “Continuem impulsant des de l'àmbit empresarial, professional i  acadèmic el talent femení perquè és una necessitat i una responsabilitat de  tots”, insisteix. 

El jurat dels Premis Dóna TIC 2019 ha reconegut també a Eliduvina Abad, en la categoria Emprenedora; Rosa M. Badia, Acadèmica/Investigadora; Karma Peiró, Divulgadora; Núria Salán, Menció especial; Laura Dubreuil, Revelació; Anna Reig, Estudiant universitària; i a Anna Dacosta, Estudiant FP. D'altra banda, Everis Spain, la Universitat de Deusto i l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia també han estat reconegudes en la categoria d'iniciatives socials.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies