La tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, ha informat aquest migdia que el túnel de les Glòries entrarà en funcionament en tots dos sentits al novembre.


El districte de la innovació de Barcelona, conegut com 22@ des de l'any 2000, ocupa la coneguda zona industrial de la capital que va ser batejada com el “Manchester Català” per les seves activitats a la fi del segle XIX i principis del XX. Les fàbriques tèxtils de llavors conviuen ara amb moderns edificis d'oficines i habitatges formant un ecosistema urbanístic únic, un lloc ideal per a aquells professionals creatius o qualsevol jove inquiet.


Barcelona és una ciutat resilient, oberta i permeable als canvis. Ho ha estat en els seus 2.000 anys d’història, quan ha afrontat cada crisi amb innovació, connexions i creixement.


El número de ocupados en el sector de las Tecnologías de la Información y la Comunicación (TIC) ha crecido un 19,1% interanual en Catalunya en el tercer trimestre, según datos de la encuesta de población activa publicada por el Instituto Nacional de Estadística (INE).


Barcelona y Cataluña han demostrado resiliencia, innovación y fortaleza para seguir siendo líderes en la captación de talento internacional y posicionarse como uno de los ‘hubs’ tecnológicos europeos.


SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modify cookies