El nou centre de Barcelona Activa té la voluntat d’esdevenir un porta d’entrada per a qualsevol ciutadà o ciutadana que vulgui descobrir tot el que ofereix l’economia social i solidària.


La incorporació de robots per realitzar tasques difícils, perilloses o tedioses per a l’ésser humà i per eliminar limitacions en el cas de persones discapacitades, l’ús de la intel·ligència artificial a la cirurgia i a l’educació i la utilització de biomarcadors i de teràpia cel·lular per a la detecció i la curació de malalties com el càncer són algunes de les innovacions que s’estrendran en els propers cinc anys.


La firma da cuenta de su actividad global durante 2017 y el primer semestre de 2018 e integra la responsabilidad corporativa en el negocio. Pone en valor el buen gobierno y la ética, la transformación del servicio, la igualdad y la innovación


Altran ha inaugurado un Centro Técnico de Automoción en Sant Esteve Sesrovires (Barcelona). Este nuevo espacio pone a disposición de sus clientes el desarrollo de nuevas tecnologías e I+D, apoyándose en pilares como conducción autónoma y conectividad; powertrain y electro movilidad; así como desarrollo completo de vehículos.


L’edifici és una infraestructura que garanteix l’eficàcia funcional,  la màxima flexibilitat dels espais, la reducció  de consums d’energia amb la seva  arquitectura bioclimàtica,  i un mínim  impacte ambiental amb criteris d’economia circular, s’integra  en el recinte històric a través d’una arquitectura  de vocació clarament contemporània.

Ha estat fruit de la col·laboració entre els despatxos de Barcelona PICHarchitects_Pich-Aguilera i 2BMFG Arquitectes.