En un context de mercat en el qual la tecnologia permet reaccionar davant la competència d’una manera immediata, el valor diferencial i factor clau d’èxit se centra cada vegada més en les persones i el seu talent. L’adquisició del millor talent es converteix en un dels reptes estratègics principals en els quals les organitzacions i els seus departaments de recursos humans estan focalitzant els seus recursos.


La UPC School ha posat en marxa una nova convocatòria d’ajuts de formació Employment Help dirigida a professionals que estiguin actualment a l’atur. Hi ha 50 opcions formatives en les àrees d’arquitectura, enginyeria, TIC i management. Tria el teu curs i comença l’any fent un autèntic salt professional! 


Barcelona será de nuevo la sede de L’Idem International Animation Summit, el congreso anual organizado por L’Idem Creative Arts School con el objetivo de potenciar el talento creativo y conectarlo con el mercado laboral. Los principales estudios internacionales de Animación 2D, 3D y videojuegos se darán cita en Barcelona durante este encuentro, que tendrá lugar del 29 al 31 de enero.


Miro In Cube és una hackató organitzada pel IDEFI Programa MIRO.EU-PM (ANR-11-IDFI-0027) gestionat per la Universitat de Perpinyà Via Domitia. El seu objectiu és afavorir la creació de projectes innovadors en l’àmbit del turisme en un context durable i responsable. Per assolir aquest objectiu, Miro In Cube s’organitza amb el suport de la xarxa euroregional d’incubadores i nombrosos socis del Programa Miro.


L’Industry Startup Forum obre convocatòria perquè els emprenedors presentin els seus projectes tecnològics amb impacte en les fàbriques del futur. Les startups seleccionades podran donar-se a conèixer davant de les empreses,inversors i professionals líders del sector.