Cinco años después de la apertura de su primer espacio en París, Wojo ha elegido la ciudad de Barcelona como punto de partida de su plan de expansión internacional. El centro, ubicado en el distrito 22@, cuenta con una superficie de 8.302 metros cuadrados repartidos en seis plantas, y con una capacidad aproximada de 900 puestos de trabajo.


La Universitat Pompeu Fabra ha organitzat els pròxims dies 28, 29 i 30 d’octubre el programa virtual WeDiscover Days Barcelona, en el marc del projecte Eutopia, projecte en el que 22@NETWORK BCN és partner.


El desenvolupament de la qualitat total, els plans de seguretat i prevenció de riscos laborals (PRL) i les polítiques de medi ambient són àrees independents que, tanmateix, comparteixen molts aspectes. Si ets capaç de gestionar-les com un sol sistema, podràs aprofitar les sinergies, minimitzar els riscos i augmentar l'eficiència a l'hora d'aconseguir els seus resultats.


Els itineraris d’inserció preveuen un seguiment individual i personalitzat de cada persona durant tot el procés.


Aprofita ara les diferents subvencions, els programes i els ajuts que tens al teu abast per fer front a les circumstàncies excepcionals actuals i reactivar l’economia de les empreses, en forma de finançament, plans de recuperació, orientació jurídica i ajuts als lloguers comercials.SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?