La Vanguardia

El 55% de las plazas de aparcamiento de Barcelona están en parkings privados y de comunidades de vecinos. “Sacar estas plazas al mercado será la auténtica disrupción del sector”, dice Marc Coderch, consejero delegado de Parc, empresa que ha cofundado junto al informático Alex Bosch.


El Economista

Epitech, la escuela superior de informática líder en Francia, y YUGO, startup de renting de scooters eléctricas, que se ha diferenciado de la competencia por ofrecer un diseño vintage, han firmado un acuerdo de colaboración para potenciar el talento digital en Barcelona. De este modo, se pretende fomentar la innovación tecnológica y empresarial de forma local, a la vez que se forman nuevos profesionales en el ámbito digital.


Alerten del risc de ciberatacs que aprofiten la Intel·ligència Artificial

  • Segons experts d’Eurecat, es tracta d’un camp “en clar creixement i que els hackers comencen a utilitzar cada cop més”.
  • Ara es poden crear programes maliciosos, amb la finalitat de detectar les vulnerabilitats i defenses de la seva víctima, canviar el seu comportament i tenir èxit en l’atac.

Knowledge Innovation Market (KIM) rep la menció especial a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2018:

L'empresa ha dissenyat un pla de conciliació per facilitar l'equilibri entre la vida personal i laboral.

El premi ha estat atorgat per l'Ajuntament de Barcelona de la mà de Gerardo Pisarelo, Tinent d'Alcaldia d'Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals.


Experts i empreses coincideixen que cal acostar als joves cap al sector tecnològic.

L'Escola Superior d'Informàtica Epitech ha organitzat la jornada “Impulsant el Talent Digital entre els joves”, on s'han convidat experts del sector, empresaris i joves emprenedors, per abordar un tema que cada vegada preocupa més al sector econòmic i empresarial: la falta de graduats en carreres tècniques enfront de l'alta demanda per part de les empreses. L'esdeveniment, celebrat al Campus EpitechBarcelona, ha comptat amb ponents com Xavier Monzó, President de 22@ Network, i David Andrés, CEO&Cofundador de Sharge.io i estudiant de batxillerat.