Els Premis DonaTIC, organitzats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines CTEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) en el futur.


La pandemia del Covid 19 ha forzado a acelerar la transición de las empresas hacia nuevos modelos de trabajo en remoto fruto de la obligación del confinamiento. Esta ruptura de las barreras mentales del teletrabajo nos permitirá avanzar hacia un modelo más hibrido entre trabajo en remoto y oficina, aunque el espacio físico y la experiencia de compartir en las oficinas continuará siendo imprescindible.


Especialitza’t en les noves professions del futur amb els nous màsters, postgraus i cursos de la UPC School.

UPC

JunctionX Barcelona es un hackathon en línea sin fines de lucro de 48 horas perfecto para desarrolladores, emprendedores, diseñadores y personas con mentes creativas.


 A tots els membres de 22@NETWORK, us donem l’oportunitat de participar en un programa totalment gratuït anomenat “360º EMPRESES per analitzar-vos tots els possibles riscos propis de la vostra activitat i aportar-vos un estudi personalitzat per saber com millorar la seva gestió tant a nivel qualitatiu com quantitatiu.


SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?