Àlex de Dios, COO de Beabloo i membre de la Junta Directa de 22@Network,  ha concedit una entrevista a VIA Empresa per parlar sobre el Retail&Brand Experience World Congress, del qual  Beabloo n'és un dels Gold Sponsor.


Durant el Poblenou Open Day d'enguany, Bosch va  participar en el Windows Art Circuit, cedint les persianes de la seva seu per una intervenció de grans dimensions realitzada pels artistes No Queda Tinte i Pasodoble.


Alice, la división de broadcast internacional del Grupo Lavinia, se convierte en video and media partner del GEN Summit 2019, la mayor reunión del mundo de los medios de comunicación, que se celebra del 13 a 15 de junio en Atenas.


Coincidint amb el Dia internacional de les Famílies i el seu 50è aniversari, la Fundació IRES estrena imatge corporativa que inclou canvi de logotip i una nova forma d’entendre l’acció social de l’entitat: a través de l’atenció integral a famílies en situació de vulnerabilitat.


La Universitat Pompeu Fabra i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Direcció General d’Igualtat, han signat un conveni en virtut del qual ambdues institucions col·laboraran per donar una resposta integral a les persones de la comunitat universitària de la UPF que hagin patit discriminació o violència per raó de la seva orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

UPF