NOTÍCIES

Knowledge Innovation Market (KIM) rep la menció especial a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2018:

L'empresa ha dissenyat un pla de conciliació per facilitar l'equilibri entre la vida personal i laboral.

El premi ha estat atorgat per l'Ajuntament de Barcelona de la mà de Gerardo Pisarelo, Tinent d'Alcaldia d'Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals.


Experts i empreses coincideixen que cal acostar als joves cap al sector tecnològic.

L'Escola Superior d'Informàtica Epitech ha organitzat la jornada “Impulsant el Talent Digital entre els joves”, on s'han convidat experts del sector, empresaris i joves emprenedors, per abordar un tema que cada vegada preocupa més al sector econòmic i empresarial: la falta de graduats en carreres tècniques enfront de l'alta demanda per part de les empreses. L'esdeveniment, celebrat al Campus EpitechBarcelona, ha comptat amb ponents com Xavier Monzó, President de 22@ Network, i David Andrés, CEO&Cofundador de Sharge.io i estudiant de batxillerat.


La Fundació KIM ha editat un recull d’entrevistes i de consells relatius a la innovació que pretén difondre tendències i opinions recollides durant 10 anys de treball de camp. Els continguts poden ajudar a tenir un ecosistema innovador més eficient i ric.

Enllaç a la publicacióJay Rao imparteix una sessió magistral sobre 'Innovation Sandbox Program' a Valkiria: 

6 claus per construir una cultura de la innovació en l'empresa:

Jay Rao, gurú i professor d'Estratègia i Innovació a Babson College i membre de la comunitat d'innovació de Valkiria, ha analitzat quins són els sis blocs necessaris per fomentar la innovació en les companyies i destaca la importància de comptar amb un departament específic per a la innovació.


SkinTemp i el centre tecnològic Eurecat presenten al MWC un apòsit adhesiu que permet monitoritzar tota l’evolució de la febre.

El centre tecnològic també presenta COOKiT, una espàtula intel·ligent per mesurar la salinitat dels aliments amb el mòbil. Eurecat porta al MWC l’electrocardiògraf digital sense fils iCardio, que permet realitzar un electrocardiograma en menys de dos minuts i disposar d'un informe diagnòstic en deu minuts.