T-Systems, filial tecnològica del grup Deutsche Telekom, ha rebut el segell "Brain Caring People" de l'Associació Fre a l'ICTUS per la campanya de sensibilització i divulgació duta a terme entre els seus empleats, per a la prevenció d'aquesta malaltia cerebrovascular que afecta més de 120.000 persones cada any a Espanya i que en el 90% dels casos es podria evitar amb un estil de vida saludable i una adequada prevenció.


Article a El País sobre L'estoc:

Jordi Mayals ha creat L'estoc, una cooperativa social que dissenya i produeix mobiliari a partir de materials reciclables i mobles en desús amb l'objectiu de millorar i dignificar la situació de les persones amb discapacitat intel·lectual.


El Teatre Goya ha estat l'escenari de presentació de la 33a temporada teatral del Grup Focus, en un acte dirigit per Daniel Anglès i conduït per Ana Boadas. Un total de 43 espectacles protagonitzats per més de 350 artistes de primer ordre de l'escena nacional, pujaran als escenaris del Teatre Romea, el Teatre Goya, La Villarroel i el Teatre Condal durant els pròxims mesos.


El Economista. El Corte Inglés dóna un nou impuls al seu pla d'igualtat de gèneres. El gegant dels grans magatzems, que per primera vegada en la seva història està presidit des del passat mes de juliol per una dona, Marta Álvarez, té com a primer objectiu incrementar el pes que les seves treballadores tenen en la gestió diària del grup.


Metrovacesa té en cartera 1,25 milions de m2 edificables d'ús terciari, en els quals pot desenvolupar oficines, espais logístics i hotels. Un dels projectes destacats és el que tindrà lloc al 22@, el projecte Loinsa.