El Barcelona New Economy Week - BNEW es un evento B2B físico y digital que aglutina eventos singulares de Logística, Real Estate, Industria Digital, Ecommerce y Zonas Económicas, todos ellos con un denominador común: la nueva economía.


Sap crece en el 22@. La multinacional tecnológica ha ampliado su sede en el distrito tecnológico barcelonés en 1.542 metros cuadrados, sumando 8.160 metros cuadrados de superficie.

22@

22@NETWORK BCN ha firmat un acord de col·laboració amb Bnew, la Barcelona New Economy Week, que enguany es celebrarà del 6 al 9 d’octubre. Aquest esdeveniment, organitzat per la Zona Franca de Barcelona, és diferent i únic per la seva naturalesa híbrida, ja que comptarà amb un esdeveniment físic alhora que es recolzarà amb una plataforma digital d’última generació.


Una vegada més arriba  l'European Blockchain Convention, l'esdeveniment sobre tecnologia blockchain líder a Europa que reuneix els principals players de l'ecosistema blockchain: reguladors, empreses, organismes, inversors i desenvolupadors. La quarta edició de l'esdeveniment se celebrarà Online els pròxims 21 i 22 de setembre de 2020.


Advanced Factories, que tendrá lugar del 20 al 22 de abril de 2021, celebra su quinta edición presentando el futuro de la automatización industrial.


SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?