Intel·ligència artificial, biotecnologia, transformació digital, big data, blockchain, indústria connectada, internet of things, digitalització, repensar els models de negoci, talent...


Aquell nou material adhesiu amb què volies fer el teu producte més sostenible...

El nou fil que estàs convençut que pots desenvolupar aprofitant residus tèxtils...

Els nous sensors que tens al cap per multiplicar el rendiment del teu projecte...


Si tens al cap un nou producte o servei tecnològic d’alt risc, els Nuclis d’R+D empresarial són l’empenta que necessites per fer-lo realitat. Amb aquests ajuts pots rebre fins a 150.000 euros a fons perdut per desenvolupar durant tres anys el teu projecte.

No posposis més les grans idees amb els Nuclis d'R+D empresarial!


Startup Capital és un ajut directe per a startups tecnològiques emergents que necessiten finançament per portar a terme les fases inicials del negoci, desenvolupar el seu producte o servei i validar el model de negoci per arribar al mercat. 


El dijous 8 d'octubre vam celebrar laComissió Mixta "European Green Deal. Workshop preparació propostes" organitzada per les comissions de Empresa i MediAmbient i Innovació - Indústria 4.0. L'objectiu de la sessió era treballar conjuntament, amb les empreses i entitat del districte 22@, per generar propostes col·laboratives de projectes entre els diferents agents del ecosistema.


SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?