NOTÍCIES

22@Network bcn ha organitzat avui a Valkiria Hub Space l’edició nº128 del 22@Update Breakfast que ha tractat sobre “PERSONES I (RO)BOTS: EL FUTUR DE LA INTERACCIÓ”.

Yolanda Triviño, Directora de Valkiria Hub Space i membre de la Junta Directiva de 22@Network bcn, ha presentat aquesta edició del 22@ Breakfast, centrada en els Bots, els seus límits i el nou escenari “disbòtic” que plantegen.


La Vanguardia: Universitats i empreses del 22@ a Barcelona recolzen la unió del tramvia per la Diagonal. 

Els vicerectors de les universitats UPC i UPF de Barcelona i l'associació 22@ network han participat en un acte de la plataforma Unim els Tramvies en el qual les entitats han explicat la "necessitat i la urgència" d'aprovar la connexió.L'Escola Superior d'Informàtica EPITECH organitza una trobada per impulsar el talent digital, una indústria on la demanda supera a l'oferta.

Xavier Monzó: "Al districte 22@ hi ha 8.000 empreses, 90.000 empleats i empleades i una de cada tres persones que treballa en el sector tecnològic està vinculada a les TIC"

Notícia "El Mundo"


“No volem que el 22@ es converteixi en un polígon industrial”

Entrevista a Kippel01. El president de l'associació 22@Network destaca la importància de la zona com un dels principals actius de Barcelona i remarca que penjar-li l'etiqueta de tecnològic al 22@ és quedar-se curt.


El Periódico:  

Els projectes previstos per al barri sumen més de 250.000 metres quadrats fins al 2021.

Només entre el 2018 i el 2019 s'incorporaran més de 100.000 nous metres, la majoria prellogats.