Xavier Marcet, president de l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya, ens parla dels reptes de la nova ciutat, aquesta que s'emergeix sobre pilars com la sostenibilitat i la innovació, i com l'IAAC i el 22@ intenten ser un exemple d'aquesta ciutat del futur. 


Entrevista a Andreu Vilamitjana, director general de Cisco Espanya, la companyia multinacional que ajuda a empreses, administracions i proveïdors de serveis a construir xarxes intel·ligents d'última generació i a integrar i gestionar solucions de TI.


El Nacional ha entrevistat al president de 22@Network, Xavier Monzó, per parlar sobre el districte innovador 22@:  "El 22@ ja és un districte d'innovació de referència mundial". 


Ja s’ha posat en marxa el Voluntariat 22@, el nou programa per implicar a tots els membres de l'associació en les necessitats del districte i fer-lo socialment responsable, amb més de trenta activitats per triar!


El dijous 19 de setembre s'ha celebrat la III Jornada El futur de les competències professionals a Catalunya, amb la participació d'Antoni Oliva, director executiu de 22@Network, qui ha presentat el DDOT de la Barcelona Digital Talent.