La companyia de software nord-americana d'origen austríac, Dyntrace, ha inaugurat el seu laboratori de programació informàtica a la Torre Glòries, al 22@. La inauguració ha comptat amb la intervenció d'Enric Urreta, vicepresident de 22@Network, que els ha donat la benvinguda a Barcelona i a la comunitat 22@, ja que també s'han estrenat com a empresa associada a 22@Network.


Avui s'ha presentat públicament l'Informe Digital Talent Overview 2019 impulsat per la Barcelona Digital Talent, l’aliança públic-privada per a l’atracció i retenció del talent digital a Catalunya. Segons l’estudi, 1 de cada 10 ofertes laborals (11,4%) a Barcelona ja són digitals, el que suposa un 40% més respecte a l’any anterior. En contraposició, l’oferta només ha augmentat un 7,5%. 


El passat dijous 7 de març es va celebrar l'últim dinar col·loqui d'aquesta edició del Cicle Dones en Valor, en el marc de la celebració del Dia de la Dona. En aquesta ocasió, es va dedicar al sector social, amb dues professionals del sector: Àngels Cobo, Directora general de Suara Cooperativa i Emilia Caralt, directora de Migranodearena


VIA Empresa ha publicat avui un article sobre la presentació del cens empresarial del 22@ al passat 22@Breakfast així com sobre la influència que evoca el districte a 80 altres districtes d'innovació.


El 22@ és un districte innovador no només pels factors econòmics, sinó també pels socials i col·laboratius. Al passat 22@Breakfast, celebrat el 28 de febrer a l’edifici MediaTIC, vam poder descobrir-ho a partir de les presentacions del cens empresarial i d'una activitat que combina esport, comunitat i RSC.