La performance, organitzada per 22@NETWORK BCN i les seves comissions de Responsabilitat Social Corporativa (presidida per Fundació IRES) i Disseny, Creativitat i Cultura (presidida pel FAD), ha tingut lloc al Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra i ha comptat amb la participació de més de 100 persones de les entitats, estudiants i personal de les escoles de disseny del districte i universitats, veïnes i veïns i treballadors/es del districte 22@ de Barcelona. 


Els residus representen una ineficiència del nostre model productiu. A la naturalesa no existeixen, però des de la revolució industrial aquests no han deixat de créixer en les nostres societats.


Uno de los aspectos que más valoran las compañías en la actualidad, es el hecho de contar con un gran equipo de profesionistas al mando del aspecto tecnológico en su organización. 


22@NETWORK BCN ha celebrado el primer 22@BREAKFAST presencial de 2021, centrado en la vuelta a la oficina tras la pandemia de la covid-19.


L’Ajuntament de Barcelona obre el ‘Barcelona International Welcome Desk’, una nova oficina ubicada a l’edifici del MediaTIC del 22@ i adreçada al talent internacional que vol venir a residir a la ciutat o que just acaba d'instal·lar-s'hi. 


SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies