L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, formada per més de cent empreses i institucions, participa activament en el procés participatiu per definir els reptes socials, econòmics i urbanístics del 22@.

22@Network bcn ha participat en la sessió “Repensem el 22@” amb l’objectiu de fer balanç de la situació actual del districte i repensar conjuntament una estratègia davant els reptes del present i del futur.

"En 10 anys les màquines aconseguiran una capacitat computacional equivalent a la dels humans"

L'Associació 22@Network bcn, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, ha celebrat a l'Hotel Meliá Sky Barcelona el setzè dinar-col·loqui del cicle de conferències Àgora 22@Network bcn: “Present i Futur de la IOT, la Internet de les coses ”, a càrrec de Ramon Sagarra. 

Noticia "El Confidencial": Desde que Merlin adquirió la antigua Torre Agbar, antes incluso de su candidatura europea, ha contado con el plan de promover un edificio multiinquilino, menos icónico, pero más rentable

22@Network bcn, l’Associació d’Empreses i Institucions del districte de la innovació 22@, ha organitzat a Barcelona Activa la 123ª edició del 22@Update Breakfast. 

Xavier Monzó, President de 22@Network bcn, ha presentat aquesta edició del 22@ Breakfast, sota el títol “Comunitat 22@ - el nou curs al 22@Network”, durant la qual s’han presentat els projectes de les comissions de treball de l'Associació: d’Empresa i Medi Ambient, Talent i Noves Professions, Responsabilitat Social Corporativa, Emprenedoria i Urbanisme.

L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, formada per més de cent empreses i institucions, ha incorporat cinc nous associats en el darrer cens aprovat per la seva Junta Directiva: Royal Melbourne Institute of Technology-RMIT, Grupo Colonial, Blanch + Conca Arquitectura – BCA, Regus Management España i Parje.