L’Ajuntament  de San José s’inspira en el model d’èxit de 22@ de la mà de l’Associació 22@Network  bcn

22@Network bcn ha rebut la visita d’una delegació de San José (Costa Rica), encapçalada per l’alcalde de San José, Johnny Araya Monge, i formada per d’alts càrrecs de l’Ajuntament de la ciutat, juntament amb arquitectes, urbanistes, representants de diferents empreses i del Banco de Costa Rica, entre d’altres.


La Comissió d’Emprenedoria de 22@Network bcn, l’Associació d’Empreses i Institucions del districte de la innovació 22@, ha organitzat el segon 22@Afterwork a Bcombinator.  Durant l’acte, orientat a startups i emprenedors del 22@, Alex de Dios, president de la Comissió d’Emprenedoria de 22@Network bcn i COO a Beabloo, ha entrevistat a Francesc Muñoz, CIO de Cuatrecasas i responsable de la política de Corporate Venturing de la companyia. 


Noticia en Metropoli Abierta

Se ha puesto en marcha la elaboración de un mapa de centros de formación y alumnos.

22 @ Network bcn, la Asociación de Empresas e Instituciones del distrito de la innovación 22 @, ha celebrado en el RMIT Europe una nueva edición del 22 @ Update Breakfast, que ha tratado sobre el 22 @ como hub de conocimiento y generación de talento digital. 


El districte concentra més de la meitat dels professionals digitals Barcelona amb 8.000 nous professionals cada any els últims 3 anys. 

22@Network bcn ha anunciat en el marc del del 22@Update Breakfast que ha iniciat l’elaboració del mapa de formació al districte mitjançant un estudi dels diferents centres de formació.Melbourne i Barcelona són dues ciutats mundialment reconegudes com smart cities que tenen interesso scomuns en compartir coneixement i en districtes tecnològics. A més les connexions entre ambdues estan creixent notablement. L’última d’elles ha estat a través del nou Melbourne Innovation District, una àrea dibuixada a partir del districte 22@ de Barcelona, seu europea de la universitat més gran d’Austràlia, RMITUniversity.