La setmana del 5 al 9 de novembre es va celebrar la Smart City Week, una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona per reflexionar i experimentar sobre la relació entre les persones, la tecnologia i les ciutats. Des de 22@Network vam voler participar-hi organitzant el "Descobrint el 22@", una passejada per entendre i conèixer el districte de la innovació de Barcelona. 


El president de 22@network bcn, Xavier Monzó, va presentar la ponència “22@Futur” com a lliçó inaugural de l’Escola d’Enginyeries de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) davant un públic universitari que va conèixer de primera mà el districte innovador, on molt probablement treballarà en uns pocs anys.


Els dies 23 i 25 d’octubre els alumnes de comunicació i periodisme internacional de la Universitat de Vic van venir a conèixer el districte de la innovació de Barcelona, visitant algunes de les empreses de comunicació i audiovisuals del 22@, com són Lavínia i Mediapro.


Jonathan Escobar, CEO d'Actio Global Consulting i Manel Balcells, fundador de la iniciativa CIMTI de Leitat van analitzar com les organitzacions "agile" permeten que l'empresa s'enfoqui en els clients, s'adapti fluidament als canvis ambientals i sigui oberta, inclusiva i no jeràrquica.


Tots hem sentit a parlar de la tecnologia blockchain i les seves implicacions, però sabem realment perquè l'hauríem d’aplicar a la nostra organització, o què és el que ens pot oferir, i per contra, quines són les seves limitacions? Al 22@Àgora del passat 18 d’octubre, el vicepresident de Blockchain Catalunya, Jordi Herrera, ens en va fer una introducció.