Idealista News: "Para el próximo año se inaugurarán más de 123.000 m2 de espacio para oficinas, localizados en su mayoría en el distrito financiero del 22@, del cual un 47% de ese stock ya cuenta con inquilino comprometido."

Aquesta Comissió, integrada per arquitectes, urbanistes i professionals de les infraestructures i del desenvolupament urbà, ha debatut i ha traslladat les seves opinions i propostes a David Martínez, responsable de la Comissió de Coordinació del 22@ (Fundació BIT).

22@Network bcn, l’Associació d’Empreses i Institucions del districte de la innovació 22@, ha organitzat la 122ª edició del 22@Update Breakfast a Vistaprint.

Félix Les, Vocal de Partnerships i Aliances a 22@Network, ha presentat aquesta edició del 22@ Breakfast: “Empreses amb impacte. RSC al 22@” i ha anunciat la creació de la nova Comissió de Responsabilitat Social Corporativa de l'associació 22@Network bcn, que treballa per un desenvolupament inclusiu i socialment responsable al districte de la innovació.

Last friday, we received a delegation from Paris that wanted to know about the 22@ district. They were interested in the ecosystem, the sinergies between companies and how the innovation hub works. Along with Valkiria Hub, we displayed the Innovation Tour for our guests, that included an introduction of what 22@ is, what our Association is all about, and a tour through the area. We visited the MediaTIC building from Barcelona Activa and the Valkiria Hub Space. Let's make 22@ known all over!

Comencen les obres d’obertura del carrer i d’urbanització del tram entre els carrers Selva de Mar i Fluvià, que es creu que duraran uns 15 mesos. 

El nou espai urbanitzat, dissenyat amb plataforma única, respectarà part de la vegetació i n’introduirà de nova, a banda de renovar el mobiliari  i les instal·lacions de serveis i de recollida pneumàtica de residus.