Enric Urreta, President de 22@NETWORK BCN, participarà en aquesta jornada sobre turisme sostenible i responsable que permetrà debatre en profunditat els reptes del turisme a la ciutat en el període post-covid.


La comissió d’empresa i medi ambient ha estat en pausa degut al procés de selecció de nova presidència. Finalment, s’ha nomenat a Luke Treasure, Director i Responsable Nacional de Construcció i project management a Hines, com a president de la comissió. S’ha proposat canviar el nom de la comissió per a “Sostenibilitat”.


El Gobierno de Pedro Sánchez ha elaborado un anteproyecto de Ley para favorecer el crecimiento de las startups que es insuficiente. Barcelona Global junto con los 13 despachos más importantes de la ciudad han planteado una serie de modificaciones para atraer talento e inversión.


La Resolució de 26 de juliol de 2021, del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, aprova les bases reguladores per a la concessió de subvencions en espècie en forma de participació en el programa d'acceleració per a empreses catalanes de moda (DOGC núm. 8468 de 29 de juliol de 2021)


La Resolució de 26 de juliol de 2021, del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, aprova les bases reguladores per a la concessió de subvencions en espècie en forma de participació en el programa d'acceleració tecnològica per a empreses de comerç de Catalunya (DOGC núm. 8468 de 29 de juliol de 2021)


SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies