Fabriques mascaretes, respiradors o altres peces sanitàries amb impressores 3D? Has creat una aplicació d’informació, atenció sanitària o un assistent virtual? Una eina col·laborativa? Has desenvolupat qualsevol dispositiu que pot millorar o facilitar el treball dels membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat?


La capital catalana prepara un clúster creatiu amb escoles i empreses que reformuli la seva imatge, impregni el seu teixit productiu i la identifiqui al món com a ciutat innovadora

22@

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb la Fundació i2CAT, ha posat en marxa la Hackovid, una hackató ciutadana que té com a objectiu resoldre les necessitats socials relacionades amb la situació de confinament que estem vivint per la crisi del COVID-19, així com les que puguin sorgir posteriorment a mesura que l’activitat es vagi normalitzant.


Us presentem les noves empreses que aquest mes de febrer s'han associat al 22@Network.


Teatre en streaming, exposicions virtuals, pel·lícules gratuïtes, òpera des del sofà... Barcelona digitalitza gran part de la seva àmplia oferta cultural.