En el marc de l’aniversari dels 20 anys del Districte 22@, del mes de la creativitat a l’associació 22@NETWORK BCN i de la Barcelona Design Week, aquest matí s’ha celebrat l’acte 20 Anys de 22@: Creativitat, Diàlegs d’Economia Creativa. Aquest esdeveniment ha abordat com a través de la creativitat i el disseny es pot transformar l’economia cap a la recuperació post covid19.


Durant l'Assemblea s'ha entregat el reconeixement per la gran tasca duta a terme durant la Covid-19 al col·legi d'infermeres i s'ha fet balanç anual de l'activitat de l'Associació destacant que en temps de restriccions l'Associació 22@Network BCN ha realitzat 45 esdeveniments en línia que han aplegat més de dos mil persones al llarg de l'any.


El passat 8 de juny de 2021, 22@NETWORK BCN va celebrar el Consell Assessor, que va debatre sobre el futur del 22@, concretament sobre el futur de les oficines, els treballadors i el teletreball al districte 22@.


El passat 8 de juny de 2021, 22@NETWORK BCN va celebrar l’assemblea general ordinària d’empreses i institucions de l’associació. Durant aquest acte exclusiu per socis, Isabel Sabadí, Directora de 22@NETWORK BCN, va fer un repàs de totes les accions dutes a terme durant l’any 2020 i les que vindran pel pròxim 2021. Aquest passat 2020, l'associació 22@NETWORK BCN ha realitzat 45 esdeveniments, 26 reunions de col·laboració, ha creat 3 noves comissions i ha aparegut un total de 45 vegades a premsa.


Seidor, consultora multinacional especializada en servicios y soluciones tecnológicas para gran empresa y pyme, ha sido reconocida por SAP con un Premio SAP® Pinnacle en la categoría SAP Business One® por su labor en el desarrollo de pymes a través de la tecnología SAP.


SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies