El passat dimarts 2 de juny vam parlar de l'economia circular i la seva aplicació en les empreses amb Jordi Oliver, Soci - fundador i CEO d'Inèdit i Adriana Sanz, de Símbiosy


El passat dijous 28 de maig vam presentar la nova comissió de Dones En Valor, que té com a objectiu donar més impuls, intensitat i rellevància al paper de la dona al districte.


El passat 26 de maig vam parlar sobre el fenomen de les fake news amb Frederic Guerrero-Solé, professor, investigador del departament de comunicació  i sots-director de recerca de la Universitat Pompeu Fabra.


Ens trobem en un context d'incertesa i canvis que indubtablement ens porten a replantejar les formes que tenim de treballar, de relacionar-nos i sobretot d'innovar. Des de la Comissió de Talent del 22@NETWORK BCN volem donar èmfasi a com podem posar en valor el Talent de les empreses sòcies, com adaptar el lideratge i la gestió d'aquest Talent en l'entorn actual.


No fa gaire temps (ara va tot molt ràpid!), comentava amb altres membres del 22@NETWORK sobre les perspectives del 2020. Tots apuntàvem que seria un any de bones perspectives, encara que amb certs riscos de desacceleració... Que lluny que queden aquelles paraules de principi d'any i que buides de contingut, ja que el món ha canviat completament i molts canvis s'acceleraran.SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?