Subscriu-te a la newsletter


ROSES I PRODUCTES SOSTENIBLES PER SANT JORDI

Irene Codina Altarriba,

Des del Centre Especial deTreball (CET) Apunts proposem celebrar un Sant Jordi de manera més sostenible, i també original! Descobriu les nostres propostes de rosa amb segona vida, punts de llibre o llibretes!

Aquest any presentem la nova rosa piruleta, amb una proposta de segona vida diferent. La rosa piruleta està feta amb una rosa d'origami de paper de llavors plantable i un llapis plantable. Podràs utilitzar el llapis per escriure les millors històries, i quan hagis acabat d'utilitzar-lo, planta'l i fes-ne créixer una planta! El llapis incorpora una càpsula de llavors de flors de Nomoblidis. Les flors deNomoblidis són un símbol de l'amor, el respecte i la fidelitat :)

A més, també oferim roses de paper plantable encolor vermell ien color blanc, així com la rosa de bomba de llavors, feta amb una bola plena de llavors i acabada amb paper de seda per donar-li l'aspecte de rosa, i la rosa aromàtica de jute vermell, que incorpora una bomba d'olor de fruits vermells ique podràs reconvertir en ambientador. També comptem amb fermalls d'origami plantable, un detallet diferent per celebrar la diada!

També comptem amb materials de papereria de Sant Jordi, com les llibretes i els punts de llibre, i també una postal per poder fer una dedicatòria en aquesta festa tan especial.

Trobaràs tots aquests productes ala botiga online d’Apunts, i també són personalitzables amb logotip per a empreses! 

Si vols més informació, pots escriure a comunicacio@cetapunts.org 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies