Subscriu-te a la newsletter


REACTIVEM ELS NEGOCIS, REACTIVEM L'ECONOMIA! by Barcelona Activa

Carla Escolà Costa,

Aprofita ara les diferents subvencions, els programes i els ajuts que tens al teu abast per fer front a les circumstàncies excepcionals actuals i reactivar l’economia de les empreses, en forma de finançament, plans de recuperació, orientació jurídica i ajuts als lloguers comercials:

Comerç a punt, programa d’assessorament professional i individualitzat per reactivar el teu negoci. Es tracta d’un servei d'entre 5 i 12 hores de durada i totalment gratuït.

B·Crèdits, si ets una micropime o persona professional autònoma afectada per la COVID-19 i empadronada a la ciutat, t’oferim microcrèdits de fins a 12.500€.

Rethinking, elaboració i posada en marxa de plans de recuperació per a les petites i mitjanes empreses, persones treballadores autònomes i entitats d'ESS.

Servei d’orientació jurídica, per a persones treballadores autònomes i pimes per resoldre dificultats per fer front al cànon de lloguer derivades dels efectes de la COVID-19.

Transmissió empresarial, programa de creixement empresarial per facilitar la continuïtat d’empreses, mitjançant l’adquisició d’activitats empresarials viables i en funcionament.


Més informació aquí.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies