NOUS ASSOCIATS DE 22@NETWORK BCN DEL MES D'ABRIL

per Carla Escolà Costa,

Aquestes són les empreses que s'han associat al 22@NETWORK BCN durant el mes d'abril:

BIG CENTER

Big Center és un nou espai de 2000 mts2 al cor de Poblenou davant la platja de Bogatell que està dedicat al món del gaming, eSport i noves tecnologies. És u lloc únic amb diferents espais equipats per a la realització d'esdeveniments, creació de contingut i coworking entre d'altres. El nostre propòsit és optar amb un nou lloc dins de Barcelona per a la realització d'esdeveniments interns per empresa, llançament de productes, team building i activacions.

PLANCO

PlanCo és una plataforma de beneficis dissenyada per a centres industrials, tenint en compte l'entorn de treball dels empleats i la rutina dels torns. Permet que els empleats superin els reptes quotidians.

SOM LA PERA

Som la Pera són professionals de les arts escèniques i la comunicació que confien en el joc teatral com una eina per a cohesionar equips. Ofereixen tallers a pimes, departaments de grans empreses, organitzacions i col·lectius. Treballen en base els tres pilars fonamentals del teatre: l'expressivitat, la creativitat i l'escolta activa. Fan una aproximació al teatre amb tallers 100% adaptats a cada grup com a mitjà de promoció personal. 


Nou col·laborador:

SOLMOBIL

Solmobil S.A concessionari oficial de les marques Land Rover i Jaguar, dedicat a la distribució i reparació  d'automòbils. Amb més de 25 anys d'història Solmobil té presència en el Vallès Occidental i en el Vallès Oriental, a Sabadell i Granollers.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies