Subscriu-te a la newsletter


MÀXIM IMPACTE I MÍNIMA INVERSIÓ: EL MÀRQUETING EFICIENT PER A L’ÈXIT DEL TEU NEGOCI BY CINC

En el món empresarial, destacar en el mercat amb pocs recursos és un repte significatiu per a moltes startups i pimes. Aquesta conferència, dirigida a empresaris/àries que necessiten optimitzar el seu pressupost, t’ajudarà a implementar estratègies de màrqueting efectives i sostenibles per al teu negoci.


Què aprendràs

En aquesta sessió et brindarem l’orientació necessària per a seleccionar les accions de màrqueting més apropiades per al teu negoci, garantint el seu èxit a llarg termini. A més, t’oferirem estratègies innovadores dissenyades específicament per a ajustar-se a pressupostos limitats o fins i tot nuls, la qual cosa resultarà en una major visibilitat i un creixement continu per a la teva empresa. Aquest enfocament integral no sols optimitza la gestió dels recursos disponibles, sinó que també fomenta una notable creativitat i eficàcia que et permetrà destacar en el competitiu mercat actual.


Ponent

Amb més de 20 anys d’experiència, Yolanda Palacios és una empresària especialitzada en l’àmbit del Màrqueting, la Comunicació i la Publicitat. Durant la seva carrera, ha exercit rols estratègics com a consultora i mentora de startups i pimes en fases de llançament i creixement. A més, ha liderat campanyes internacionals d’organitzacions com Deliveroo o Stuart Delivery, i ha treballat en agències publicitàries juntament amb marques destacades com British Airways, Danone o Unilever.


Dia: 28 de maig de 2024

Hora: 18:00h

Lloc: CINC Barcelona, C/Llull 321, 08019


Inscripció a l’acte

Per a poder inscriure’t a l’acte necessites estar registrat a la web de CINC:


INSCRIU-T'HI

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies