Subscriu-te a la newsletter


LES OBRES PER CONNECTAR EL TRAMVIA A LA DIAGONAL COMENÇARAN AL PRIMER SEMESTRE DEL 2021

Carla Escolà Costa,

Després de molts anys de vaivens i debats inacabables, el tramvia, finalment, té el camí aplanat. La primera fase del projecte d'unió per la Diagonal ja s'ha aprovat, i les obres es licitaran a la tardor. Per tant, es preveu que comencin el primer semestre del 2021, segons ha confirmat el conseller de Territori, Damià Calvet:

"Arribar aquí no ha estat fàcil. Potser ha estat un debat natural, hi havia de ser, però és una solució bona per al transport públic i la mobilitat."

Les obres d'aquesta primera fase tenen un cost de 45 milions, assumits per la Generalitat, i duraran gairebé dos anys. El nou tram tindrà una allargada d'1,8 quilòmetres i cobrirà el tram entre Glòries i el carrer de Girona, amb tres estacions: Monumental, Sicília i Verdaguer, on es preveu que el tramvia hi arribi el 2023. La infraestructura és molt necessària, segons la segona tinenta d'alcaldia de Barcelona, Janet Sanz.

"Projectes d'inversió com aquests són urgents i necessaris, més que mai, en aquest context, on la salut, el transport públic i l'ocupació han de ser la prioritat."


Notícia completa a 324

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies