Subscriu-te a la newsletter


LA COMISSIÓ D'EMPRESA I SOSTENIBILITAT ES REUNEIX AL NOU ESPAI D'IMPACT HUB

Catherine Antheunissens,

El passat dijous 8 de febrer la Comissió d'Empresa i Sostenibilitat, presidida per Luis Jaime de Antonio, Managing Director de Hines es va reunir a la nova seu d'Impact Hub per presentar i debatre els nous objectius i noves accions que es duran a terme aquest any 2024.

Els principals objectius marcats són: fer del 22@ un districte sostenible en tots els aspectes: eficiència energètica, circularitat en construcció, mobilitat sostenible, economia circular... També es vol integrar el 22@ a les plataformes de sostenibilitat de la ciutat i de la regió i finalment, que l'associació serveixi d'enllaç entre els socis per promoure iniciatives sostenibles. 

Com a principals accions es van definir: l'actualització del mapatge d'edificis sostenibles, preparar el districte pel 2026, Barcelona Capital Mundial de l'Arquitectura segons la Unesco, reduir el Green washing a través de treballar un indicador base de Sostenibilitat, un projecte europeu sobre una prova pilot juntament amb Rezero, entre d'altres. 

Després d'exposar els projectes, Isabel Enríquez, Asset Manager de Hines, va fer una ponència als assistents sobre la descarbonització dels edificis. 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies