Subscriu-te a la newsletter


SMART CITY WEEK: DESCOBRINT EL 22@

Secretaria Tècnica,

La setmana del 5 al 9 de novembre es va celebrar la Smart City Week, una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona per reflexionar i experimentar sobre la relació entre les persones, la tecnologia i les ciutats. Des de 22@Network vam voler participar-hi organitzant el "Descobrint el 22@", una passejada per entendre i conèixer el districte de la innovació de Barcelona. 

La visita es va realitzar el matí del 9 de novembre i va estar formada per un grup de 20 persones, que van poder descobrir des dels orígens industrials del barri fins a la nova ciutat. A partir d'una introducció a Ca l'Alier on es van exposar les raons i els eixos de la transformació, va començar un recorregut pel districte amb aturades al patrimoni històric, les noves edificacions, i els nous usos i continguts de la Barcelona més innovadora

"Descobrint el 22@" ha estat una de les més de 50 activitats organitzades en el marc d'aquesta primera edició de la Smart City Week, en la qual hi han participat més de 2.000 ciutadanes i ciutadans. 


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies