Subscriu-te a la newsletter


MEDIAPRO prestarà serveis durant el Mundial a televisions de tot el món

Secretaria Comunicació,


MEDIAPRO desplegarà un gran dispositiu de mitjans tècnics i humans durant el Mundial de Rússia amb més de 300 professionals desplaçats i l'última tecnologia a la disposició d'operadors de televisió de tot el món amb l'objectiu de garantir la millor cobertura en un dels esdeveniments esportius més seguits del planeta i que, durant un mes, congregarà milions de persones davant les pantalles de televisió.

El Grup comptarà amb dues àrees al Centre Internacional de Retransmissió (IBC) de Moscou perquè les cadenes puguin personalitzar el seu senyal i habilitarà el seu centre d'operacions a la Plaça Vermella, espai que tindrà un estudi de televisió per donar suport als diferents operadors. Un dispositiu amb l'última tecnologia, per donar cobertura a canals de més de 40 països amb presència a Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica: GOL i Mediaset (Espanya), beIN SPORTS (França), beIN SPORTS MENA (Nord d'Àfrica i Orient Mitjà), Televisa (Mèxic), TVN Media (Panamà), Telemundo (Puerto Rico), FOX (Brasil), TyC Sports i TV Pública (Argentina) i NTV (Japó).

Un gran operatiu format per 10 unitats mòbils HD que inclouen fins a 12 càmeres amb visió 4K, 20 DSNGs HD i 35 ENGs amb qualitat HD i 4K serà el desplegament del grup per dur a terme els diferents serveis audiovisuals durant la celebració de la Copa del Món. A més, MEDIAPRO inclourà al seu equipament 35 sistemes LiveU, servei d'última generació per oferir des de Rússia una informació instantània des de totes les seus.

MEDIAPRO és un proveïdor habitual de serveis audiovisuals en grans esdeveniments esportius a tot el món. Va participar activament en la cobertura de les edicions de la Copa del Món del 2010 i 2014 i els professionals i mitjans tècnics del Grup han garantit la realització i la transmissió de competicions tan importants com el Mundial de Futbol FIFA Sub-20, la Copa Amèrica, el Campionat del Món de Futbol Femení o els Partits oficials de Classificació per a l'Europeu 2016, Mundial 2018 i la CAN 2017.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies