Subscriu-te a la newsletter


L'IAAC llança els BCN Summer Workshops perquè tothom pugui aprendre de les ments més creatives i pioneres de Barcelona

Secretaria Tècnica,


L'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC) presenta la primera edició dels BCN Summer Workshops, que tindrà lloc entre el 23 de Juliol i 4 d'Agost, un programa revolucionari dissenyat perquè els talents creatius i entusiastes de tot el mon comparteixin experiències i aprenentatge amb els referents de l'art i el disseny més brillants i innovadors de Barcelona.

Els BCN Summer Workshops estan compostos per sis tallers, on els participants viuran durant cinc dies amb els referents del disseny i l'art a Barcelona, produint prototips i projectes col·lectius durant la seva estància al campus de l'IAAC de Mas Valladura, situat al Parc Natural de Collserola. 

Tots els cursos s'impartiran en anglès (amb traducció al castellà si és precís), amb l'objectiu de connectar el talent de Barcelona amb la comunitat internacional. El programa començarà el 24 de Juliol amb el discurs inaugural del prestigiós xef mundial, Ferran Adrià, creador de l'emblemàtic El Bulli. Cada taller té una duració de cinc dies de diumenge a dijous, i comença amb un discurs de benvinguda dels tutors i finalitza amb la presentació, l'últim dia del taller, dels treballs produïts pels participants. 

Els assistens als BCN Summer Workshops podran participar en una performance de la Fura dels Baus, produir lluminàries amb Antoni Arola, o cocrear rostres gegants integrats en el paisatge amb Jorde Rodríguez Gerada, projecte de Land Art, que l'han fet mundialment famós. 

Els tallers tenen com a objectiu estimular el pensament creatiu, la exploració pràctica i el procès de producció, facilitant als participants l'accés a totes les tecnologies i espais del Green FabLab del Mas Valldaura, un laboratori que forma part de la xarxa mundial de tallers de fabricació digital FabLabs. 

El programa de BCN Summer Workshop és una oportunitat única en un lloc de naturalesa inspiradora, intercanviant coneixements, adquirint noves habilitats, debatent idees i compartint experiències amb les ments més brillants de Barcelona. El preu de cada taller és de 900€ per a professionals i de 700€ per a estudiants.

Consulta el programa o inscriu-te aquí.  


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies