Subscriu-te a la newsletter


LaviniaNext s'uneix a thenetworkone

Secretaria Comunicació,


LaviniaNextl’àrea de marques del Grup Lavinia, ha entrat a formar part de thenetworkone, la major associació d’agències independents de comunicació i màrqueting del món, reforçant la seva projecció a escala internacional.

D’aquesta manera, LaviniaNext, que ja compta amb diversos projectes d’abast internacional, confirma el compromís cap a l’estratègia d’internacionalització del Grup Lavinia, que compta actualment amb una amplia presència internacional amb seu a Brussel·les a més de delegacions a París, Berlín, Moscou, Beirut, Beijing i Washington.

LaviniaNext té una llarga trajectòria de col·laboració amb clients destacats en sectors tan diversos com el gran consum, entreteniment, automoció, banca, indústria farmacèutica i institucions públiques i educatives.

thenetworkone és la major xarxa internacional d’agències independents de comunicació. Amb seu central a Londres i presència a 109 països, compta amb més de 1.200 agències de diferents àmbits de la comunicació com publicitat, RRPP, mitjans, digital, esdeveniments, branding, etc.

thenetworkone ofereix a les agències membre abast internacional estimulant relacions de negoci, creixement win-to-win, sinèrgies de col·laboració i formació.

A la foto, Stephanie Geisler, Agency Services Manager de thenetworkone, visitant les nostres instal·lacions amb Carlo Rombolá, Managing Director de LaviniaNext.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies