KIM: MENCIÓ ESPECIAL EN CONCILIACIÓ I TEMPS

per Secretaria Comunicació,

Knowledge Innovation Market (KIM) rep la menció especial a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2018:

  • L'empresa ha dissenyat un pla de conciliació per facilitar l'equilibri entre la vida personal i laboral.
  • El premi ha estat atorgat per l'Ajuntament de Barcelona de la mà de Gerardo Pisarelo, Tinent d'Alcaldia d'Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals.

Knowledge innovation Market (KIM) ha rebut, de l'Ajuntament de Barcelona, la menció especial com a empresa innovadora en conciliació i temps gràcies al pla de conciliació que ha dissenyat per facilitar l'equilibri entre la vida personal i laboral.

Aquest pla sorgeix de la necessitat de replantejar un sistema laboral diferent, adaptat a les exigències dels treballadors i treballadores en el segle XXI. S'hi veuen reflectides diverses mesures encaminades a facilitar la difícil harmonia entre la vida familiar i professional dels seus treballadors i treballadores, com els divendres intensius, flexibilitat horària d'entrada i sortida, e-working (teletreball), vacances flexibles o jornada intensiva al agost, entre d'altres.

El lliurament de premis va tenir lloc ahir, 19 de març, a les 17:30 h, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona i va comptar amb la presidència del Tinent d'Alcaldia d'Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals Gerardo Pisarello, i amb la participació, entre d'altres, del Comissionat d'Economia Social, Desenvolupament Local i Consum, Álvaro Porro.

Nota de premsa completa

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte