Subscriu-te a la newsletter


EL FUTUR DE L'INTERNET DE VEU

Secretaria Tècnica,

L'internet de veu està cada dia més present en la nostra vida diària a través dels anomenats assistents virtuals. Es preveu que el 2020 el 50% de les cerques a Internet es faran a través de veu. Al passat 22@Breakfast, que va tenir lloc el 25 d'abril a l'hotel The Gates i va estar presidit per Antoni Paz, president de la Comissió d'Innovació, el Grup Lavinia ens va apropar a aquesta revolució de la veu. 

A l'Update, Xavier Fisa, director d’Estratègia LaviniaNext, va explicar la hibridació de continguts i tecnologia com a gran repte dels assistents de veu. Segons Fisa, l'autèntic valor dels assistents virtuals és que permeten una llibertat més gran d'actuació i una naturalitat més gran d'interacció comparat a hardwares com un ratolí o inclús una pantalla tàctil. "La batalla no és qui ven més altaveus, sinó qui crea una comunitat més gran", va afegir. 

A continuació, Jordi Castells, director de Vidneo, empresa de tecnologia del Grup Lavinia i Àlex Solà, creatiu de l'equip de nous formats de Lavinia Audiovisual, van explicar el nou ecosistema de possibilitats a explorar que permet l'internet de veu, que és un nou paradigma experiencial sense regles predefinides. Segons Castells, "Amazon i Google han creat uns ecosistemes que generen noves oportunitats per als clients i al Grup Lavinia intentem identificar les noves experiències amb equips multidisciplinars". Solà, va apuntar una d'aquestes noves possibilitats: "Arribarà el dia en què podrem crear una veu. Com a repte futur, hem de pensar com a empresa com seria la nostra veu: Quin to tindria? Com parlaria?"

Finalment, els ponents van ensenyar al públic del Breakfast una de les demos en les quals estan treballant des del Grup Lavinia en el sector dels assistents de veu. 


Presentació de Xavier Fisa

Presentació de Jordi Castells i Àlex Solà

Informació sobre 22@Breakfast

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies