El Forum TurisTIC 2018 abordarà la tecnologia aplicada al turisme cultural, creatiu i experiencial

per Secretaria Comunicació,


La sisena edició del Forum TurisTIC, que se celebrarà els dies 10 i 11 d’abril a l’Auditori del CaixaForum de Barcelona, mostrarà experiències innovadores en el sector del turisme cultural, creatiu i experiencial a partir de casos reals d’empreses tecnològiques i turístiques i nous projectes i models de negoci en dues jornades que abordaran el present i futur del sector mitjançant casos pràctics.

El congrés, organitzat pel centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio), comptarà amb experts de nivell nacional i internacional, així com institucions públiques i associacions que mostraran les tendències, reptes, novetats i casos d’èxit en el sector turístic des d’un vessant tecnològic.

Els organitzadors han obert el termini per presentar candidatures per a la ponència Real Case Shots del 10 d’abril, on les empreses seleccionades podran explicar la seva experiència innovadora en turisme davant un públic especialitzat. A la ponència hi poden participar tant empreses proveïdores de serveis tecnològics com empreses turístiques en els àmbits d’experiència turística, comercialització i màrqueting i promoció.

A banda, el Forum TurisTIC 2018 comptarà amb una sessió d’Elevator Tech Pitch, també oberta a candidatures, on empreses o entitats podran mostrar noves solucions, projectes i models de negoci en l’àmbit del turisme durant la jornada de l’11 d’abril.

El Forum TurisTIC està promogut per la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Agència Catalana de Turisme i el projecte SmartCAT, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa.

Les candidatures es poden presentar a través d’un formulari al web de l’esdeveniment, que romandrà obert fins  el proper 29 de gener.

Per a més  informació i entrevistes podeu contactar amb el Gabinet de premsa d’Eurecat a premsa@eurecat.org o al mòbil 630 42 51 69

Sobre Eurecat

Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya (membre de Tecnio), aplega l’experiència de més de 600  professionals que generen un volum d’ingressos de 43 milions d’euros anuals i dóna servei a més de 1.000 empreses. R+D aplicat, serveis  tecnològics, formació d’alta  especialització, consultoria  tecnològica i esdeveniments  professionals són alguns dels serveis que Eurecat ofereix tant per a grans com per a petites i mitjanes empreses de tots els sectors. Amb instal·lacions a Barcelona, Canet de Mar, Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Tarragona i Amposta i amb una seu a Brasil, participa a 160 grans  projectes consorciats d’R+D+i nacionals i internacionals d’alt valor estratègic i compta amb 73 patents i 8 spin-off. El valor afegit que aporta Eurecat accelera la innovació, disminueix la despesa en  infraestructures científiques i tecnològiques, redueix els riscos i proporciona coneixement especialitzat a mida de cada empresa. Més informació a www.eurecat.org

 

 • Més informació:

    
  • Montse Mascaró
     Premsa | Direcció de Comunicació Corporativa 
  • Eurecat
  • Tel. (+34) 932 381  400 | Mòbil: (+34) 630 425 169
     C/e: premsa@eurecat.org | www.eurecat.org

      

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte