EL CONSELL ASSESSOR ES REUNEIX PER ANALITZAR LA MARXA DEL DISTRICTE

per Secretaria Tècnica,


En l'última reunió del Consell Assessor de l'associació 22@network bcn, celebrada aquesta mateixa setmana en el SB Glow, s'ha analitzat la marxa del districte i l’estratègia de l’associació per seguir liderant la dinamització del districte d’innovació de la ciutat.

Conseqüent amb aquesta missió, el ple del Consell Assessor, constituït per més de trenta integrants, va realitzar algunes propostes per a la seva aprovació per la Junta Directiva de l'Associació que presideix Xavier Monzó:

  • Enfortir el lideratge privat en l'evolució i desenvolupament del districte a partir del Coneixement.
  • Establir les fórmules idònies per a la coordinació i interrelació entre les diverses comissions de l'associació (Emprenedoria, Empresa i Medi Ambient, Innovació, RSC, Talent, i Urbanisme i Territori) que integren un total de més de 200 actors.
  • Destacar la importància i el valor diferencial de l'ecosistema empresarial del 22@ enfront del dels metres quadrats que genera el potencial immobiliari.
  • Aposta pel desenvolupament de l'Economia Circular des del districte però amb l'objectiu d'abastar a tot l'entorn de la ciutat de Barcelona i de l'àrea metropolitana.
  • Establir aliances de col·laboració i participació en iniciatives d'innovació i desenvolupament del districte amb agents actius de la resta de la ciutat.
  • Promoció de l'atracció i manteniment del talent en la població professional del districte.
  • Establir punts de col·laboració internacionals a partir de la instal·lació en el districte d'empreses i organitzacions de tot el món: Àsia, Austràlia, Sud-amèrica, etc.
  • Liderar i reforçar les relacions amb altres organitzacions empresarials intensives en coneixement del districte i de la ciutat com el PRBB, La Salle o els Centres tecnològics…
  • A partir de les mètriques de l'impacte social, avaluar fins a quin punt serà estable el creixement sostenible actual.
  • Imaginar el futur del districte en un escenari de transformació radical del lloc de treball.El Consell Assessor es va constituir el juny de 2016 i actualment és l'òrgan consultiu de l'Associació 22@network bcn, integrat per la junta directiva i els Presidents de les diferents comissions; directius de les principals empreses del districte associades; antics presidents de l'associació 22@; i directius de la societat municipal 22@Barcelona.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte