Subscriu-te a la newsletter


DYNATRACE, NOU MEMBRE DE L'ASSOCIACIÓ, INAUGURA EL SEU HUB A LA TORRE GLÒRIES

Secretaria Tècnica,

La companyia de software nord-americana d'origen austríac, Dyntrace, ha inaugurat el seu laboratori de programació informàtica a la Torre Glòries, al 22@. La inauguració ha comptat amb la intervenció d'Enric Urreta, vicepresident de 22@Network, que els ha donat la benvinguda a Barcelona i a la comunitat 22@, ja que també s'han estrenat com a empresa associada a 22@Network.

Des que s’hi va començar a instal·lar, l’empresa ha anat creixent i ja té una plantilla de prop de 50 treballadors, que preveu triplicar fins als 150 en els pròxims tres anys. De fet, la companyia ocuparà almenys dues plantes de la Torre Glòries, però podria expandir-se encara més si hi ha prou espai. El responsable de l’equip barceloní, Peter Kuntz, ha assegurat que l’empresa busca enginyers per créixer.



El responsable tècnic de desenvolupament de l'empresa, Bernd Greifeneder, ha explicat que la seva aposta per Barcelona s'explica perquè "és una de les zones d'Europa més interessants pel que fa a atracció de talent tecnològic" i "un interessant hub en el qual poder desenvolupar el programari".


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies