Subscriu-te a la newsletter


Beabloo, empresa sòcia de 22@Network bcn, rep el premi DIPLOCAT a la Diplomàcia Empresarial

Secretaria Comunicació,


PIMEC, la confederació patronal de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya, ha reconegut la projecció internacional de Beabloo, empresa impulsora de myBloo, amb el Premi DIPLOCAT a la Diplomàcia Empresarial. El guardó forma part dels 30 Premis Pime que la Confederació atorga a les millors iniciatives empresarials de Catalunya. El jurat estava format per alts càrrecs d’institucions catalanes, directius d’empreses estatals, com Telefónica o Endesa, i representants dels mitjans de comunicació Expansión i TV3.

Enguany els premis han celebrat la seva trentena edició amb una gran gala que va tenir lloc al Palau Sant Jordi de Barcelona i que va comptar amb la presència de més de 1.000 persones, entre les quals hi havia autoritats del entorn polític, econòmic i social de Catalunya.

L’equip directiu de Beabloo, format per Jaume Portell (CEO), Àlex De Dios (COO a Beabloo i membre de la Junta Directiva de 22@Network bcn) i Toni Plaza (CFO), va rebre el premi de la mà del President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, durant la cerimònia de gala. Aquesta edició ha destacat no només per la celebració del 30è aniversari, si no també per la xifra històrica de participació, amb 101 candidatures de 93 empreses, un 43% més que l’any passat.



Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies