Subscriu-te a la newsletter


360upf, la publicació en format digital de la UPF premiada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya

Secretaria Comunicació,


a revista digital de la Universitat, 360upf, que recentment ha publicat el seu tercer número, ha guanyat el guardó en Innovació en Comunicació dins la desena edició dels premis Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes de Catalunya, en reconeixement a la seva aposta pels recursos digitals i la seva aproximació al col·lectiu dels estudiants.

El lliurament dels premis va tenir lloc ahir, 16 d’octubre, a la Sala Apolo de Barcelona, en el marc de laFesta dels Periodistes. A banda de la UPF, també han estat reconeguts l'Hospital Clínic de Barcelona, amb el premi a la Millor Acció Comunicativa; i Òscar Camps, fundador de l’ONG Proactiva OPEN ARMS, amb el Premi Portaveu 2018, per votació dels col·legiats.

L'acte va comptar amb les intervencions de Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Cristina Salvador, responsable del Grup de Treball de Gabinets de Comunicació, i Joan Brunet, exdegà del Col·legi.

El jurat del premi ha valorat la revista "pel bon ús de recursos digitals, especialment per apropar-se a les noves generacions"

El jurat del premi, format per membres del Grup de Treball de Gabinets de comunicació del Col·legi, ha valorat la revista 360upf “pel bon ús de recursos digitals, especialment per apropar-se a les noves generacions; pels testimonials humans que aporta; pel fet que s’ha centrat en el col·lectiu dels estudiants i perquè aplica una visió de 360 graus en el món de l’educació, on tothom té un paper en l’àmbit educatiu”.

Gerard Vall-llovera, coordinador de l’àmbit de Comunicació de la UPF, va recollir el guardó de mans de Neus Bonet. El van acompanyar altres membres de l’equip que elabora la revista, vinculats als àmbits de Comunicació, Serveis Gràfics i Gabinet Lingüístic de la Unitat de Comunicació i Projecció Institucionals del Gabinet del Rectorat.

En el seu parlament, Gerard Vall-llovera va agrair la tasca de tot l’equip: “Estic especialment orgullós de tots ells perquè es tracta d’un projecte desenvolupat internament al 100%, contingut, disseny i programació”. “Necessitàvem idear una publicació àgil, flexible i adaptada als nous hàbits de consum de continguts per no quedar enrere”, va recalcar. Finalment, va desacar el leitmotiv que va guiar la creació de la revista: “Fer de la UPF una institució que lideri la innovació en comunicació en el camp de l’ensenyament superior”.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies