Subscriu-te a la newsletter


22@NETWORK PARTICIPA A LA KIMCONFERENCE 2019

Secretaria Tècnica,

22@Network ha participat en l'onzena edició de la KIMconference que, sota el lema “Tangibilizando la Innovación”, ha presentat i descobert noves idees sobre innovació, finançament, comercialització i internacionalització.

Durant la trobada, Xavier Monzó, president de 22@Network bcn, i Antoni Oliva, Director Executiu, han reivindicat “el paper del 22@ en el futur innovador de Barcelona”.

Organitzada per la Fundació KIM – Knowledge Innovation Market- a l'auditori de Cuatrecasas del 22@ de Barcelona, la conferència ha centrat el seu debat en sobre com fer tangibles els grans esforços en recerca amb l'experiència d'Antoni Paz, CEO de KIM – Knowledge Innovation Market, qui ha destacat com “la innovació pot millorar les nostres condicions aplicada en l'àmbit de la tecnologia, la Intel·ligència Artificial o la Biomedicina”.

Per la seva part, Marc Pous, CEO en thethings.io i IoT Giant, ha explicat com la tecnologia afectarà el nostre futur: “en els pròxims 10 anys avançarem tant en tecnologia com en els últims 10.000 anys”.

La benvinguda de la conferència ha estat a càrrec d'Héctor Bros, Director de Cuatrecasas Barcelona, qui ha assenyalat que “la firma d'advocats ha optimitzat la seva forma de treballar amb la seva arribada al districte 22@, apostant per la innovació, en l'I+D jurídic i en eines d'Intel·ligència Artificial”. Ha destacat a més, “l'atractiu de les sinergies en el 22@Network bcn, en un districte en el qual es respira innovació”.

Durant la inauguració institucional, Jordi William Carnes, President de LEITAT Technological enter i President de la Fundació KIM, ha afirmat que “s'ha d’apostar cap a una economia sostenible basada en la innovació i la digitalització”.

En el transcurs de la conferència s'ha dut a terme una taula d'exposició i debat amb les propostes polítiques sobre innovació empresarial, infraestructures tecnològiques, emprenedoria, I+D+I i districte 22@ a través dels representants dels partits que concorren a les eleccions municipals per a l'Ajuntament de Barcelona per a la pròxima legislatura. El debat s'ha centrat en les diferents iniciatives dels partits polítics i en com portar al ciutadà comú els avanços tecnològics de la mà dels següents representants: Barcelona en Comú: Jordi Ayala; Barcelona Pel Canvi-Ciutadans: Carlos Rivadulla; BCAP: Maria Vila; ERC: Gemma Sendra; PSC: Laia Bonet; i JxC: Ferran Mascarell.

Durant la trobada s'ha produït a més un networking molt productiu i s'han lliurat els reconeixements anuals a trajectòries innovadores.

La clausura ha estat a càrrec de Josep M. Piqué, actual President Executiu de La Salle Technova Barcelona i ExPresident de IASP - Associació Internacional de Parcs Científics i Àrees d'Innovació, qui ha destacat que és necessari exigir-los als polítics que prioritzin els desafiaments futurs, per a poder fomentar la innovació en aquest sentit.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies