Subscriu-te a la newsletter


22@NETWORK I FUNDACIÓ IRES REFORCEN EL SEU ACORD DE COL·LABORACIÓ PER IMPULSAR ACCIONS D'RSE EN EL DISTRICTE

Secretaria Tècnica,


El passat 26 d’abril, l’actual President de l’Associació d’Empreses i Institucions del 22@Network, Xavier Monzó, es va reunir amb la Directora de la Fundació IReS, Montserrat Tohà, per continuar i impulsar accions de Responsabilitat Social Empresarial entre les empreses del districte. Aquesta iniciativa forma part d’un pla de col·laboració establert des del 2015 entre el 22@Network i IReS per impulsar NoParo.org, una campanya  destinada a donar suport als joves del districte.

Durant aquesta reunió, el president del 22@Network i també Director general del Grup ICA a Catalunya, va transmetre l’interès de l’associació per donar a conèixer les necessitats socials del districte, per així fomentar la participació de les persones que formen part del network empresarial en aquesta iniciativa, essent de vital importància el compromís i la consciència social.

El projecte Noparo.org representa una plataforma de suport social que busca, a través del projecte Click de la Fundació iReS, establir un vincle entre les necessitats dels joves en situació de vulnerabilitat i les seves potencialitats, mitjançant el know how i la col·laboració de les persones i empreses que treballen al districte.

Un dels punts favorables d’impulsar aquesta iniciativa és que el fruit de les sinergies que se’n generen pot donar com a resultat un benefici per a tota la societat, ja que actualment els joves ja estan representant els nous models de perfils laborals, cada cop més orientats a l'especialització i la proximitat amb les noves tecnologies i la potenciació de les seves capacitats genuïnes.

Amb aquesta positiva perspectiva, Fundació IReS i 22@Network es posen en marxa per continuar donant suport a aquests joves i les seves famílies a través del treball en equip entre les empreses i els agents socials del districte, el que és part de l’essència i ADN de la Responsabilitat Social del 22@Network.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies