Subscriu-te a la newsletter


22@Network Bcn segueix creixent amb la incorporació d’onze nous socis

Secretaria Tècnica,


Nou cens de l’Associació aprovat per la Junta Directiva

L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, formada per més de cent empreses i institucions, ha incorporat onze nous associats en el darrer cens aprovat per la seva Junta Directiva: Cuatrecasas, Banco Santander, la Fundació b_TEC, Tekman Books, CT Solutions Group, Fhios Consultoria Tecnològica, Barcelonesa de Inmuebles, Finiba, Emesa Corporación Empresarial, Urban Input i Ironhack School.

Cuatrecasas és una firma internacional, líder a Espanya i Portugal, amb presència als principals països europeus i centres financers de tot el món. Compta amb 26 oficines instal·lades en 12 països i un equip de quasi 1.000 advocats altament especialitzats en totes les àrees del dret empresarial i amb experiència en diferents jurisdiccions.

Banco Santander avança per a ser el millor banc comercial, contribuint al progrés de les persones i de les empreses. La seva visió tecnològica, unida als avantatges de treballar com a Grup, els permet ser líders en eficiència i millorar l’experiència del client. Santander se situa en el top 3 del sector per satisfacció de client en 8 dels seus 9 països principals.

La Fundació b_TEC impulsa el desenvolupament i la gestió del Campus Diagonal-Besòs, que té 150.000 m2 de superfície potencial per edificar, dels quals actualment se n’han construït 53.000 m2. Avui dia, el Campus consta de tres edificis dedicats a la docència i la recerca. L’Escola d'Enginyeria de Barcelona Est-EEBE és el nucli principal del nou Campus, situat en una zona en creixement, entre Barcelona i Sant Adrià de Besòs.

Tekman Books compta amb un equip al servei de la innovació pedagògica entesa com a motor del canvi educatiu amb l’objectiu principal de donar resposta a les necessitats específiques dels docents i els alumnes d’avui dia. El seu equip transversal està format per pedagogs, mestres, enginyers, filòlegs, matemàtics, redactors, correctors, comunicadors, dissenyadors, creatius, delegats de zona, etc.

CT Solutions Group és un conjunt d’empreses, cada una d’elles especialitzada en una sèrie de productes i/o tecnologies de l’àmbit PLM i EAM.

Fhios Smart Knowledge és una Consultora Tecnològica pionera en Marketing Digital, TIC i Desenvolupament web, que compta amb més de 20 anys d’experiència aportant solucions digitals a les empreses.

Barcelonesa de Inmuebles és una immobiliària especialitzada en el sector immobiliari de Barcelona, amb una sòlida implantació al mercat immobiliari des de fa més de 50 anys.

Finiba és una empresa de gestió de carteres d’actius immobiliaris per a inversors patrimonials.

Emesa Corporación Empresarial és una companyia dedicada a la construcció i promoció immobiliària.

 Urban Input ofereix als inversors immobiliaris serveis d’asset management, amb especial prioritat al mercat d'oficines i residencial.

 Ironhack School és especialista en processos de transformació digital formant a les persones en les últimes metodologies, adaptable a tots els nivells d’empresa.

Aquestes noves empreses se sumen a l’Associació compromesa amb la dinamització del districte de la innovació 22@, que facilita la integració de les organitzacions i els seus professionals a les dinàmiques del 22@, fomenta la interacció i treballa per un teixit productiu ric, complex i dinàmic al districte de la innovació.

 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies