Subscriu-te a la newsletter


22@NETWORK BCN: L'ESTOC I PARC SHARING, NOUS MEMBRES QUE APOSTEN PER L’ECONOMIA SOSTENIBLE I COL·LABORATIVA AL DISTRICTE 22@

Secretaria Comunicació,


L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, formada per més de cent empreses i institucions, ha incorporat dos nous associats: L'Estoc i Parc Sharing.

L’Estoc és una empresa que produeix mobles de disseny propi elaborats a partir de materials de reciclatge i mobles en desús. L’empresa també ofereix assessorament en decoració, ambientació d'espais, disseny de mobiliari i muntatge, recuperació i transformació de mobles fora d'ús, així com també disseny i producció d'articles i regals d'empresa a partir de materials de reciclatge.

L’empresa aposta per una economia sostenible tant des d’un punt de vista ambiental com social, per això ofereix un ampli ventall de possibilitats per a la integració laboral de persones amb discapacitat. El seu objectiu és millorar i dignificar la situació de les persones amb discapacitat a través del treball.

L'Estoc ha rebut el reconeixement dels programes de suport a l'Emprenedoria Social de Momentum Project de BBVA i Esade (2015), de la Fundació La Caixa (2012) i de la Generalitat de Catalunya (2011).

Parc Sharing és una empresa que ha llançat una nova App que posa en contacte persones que lloguen una plaça de pàrquing, per hores o dies, amb persones que busquen places d’aparcament. Amb l’ús d’aquesta aplicació només es cobren els minuts que el cotxe ha estat estacionat.

Aquesta App permet també obrir la porta del pàrquing (tant públic, corporatiu com privat). Parc Sharing és una nova iniciativa d’economia col·laborativa aplicada a l’aparcament.

Aquestes noves empreses se sumen a l’Associació compromesa amb la dinamització del districte de la innovació 22@, que facilita la integració de les organitzacions i els seus professionals a les dinàmiques del 22@, fomenta la interacció i treballa per un teixit productiu ric, complex i dinàmic al districte de la innovació.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies