Subscriu-te a la newsletter


20 BEQUES TALENT A LA UPF

Secretaria Tècnica,

L’Escola d’Enginyeria de la UPF s’ha dotat d’un programa de Beques Talent amb l’objectiu d’atraure els millors estudiants de batxillerat per cursar els graus que ofereix: Enginyeria en Informàtica; Enginyeria Matemàtica en Ciència de Dades; Enginyeria de Sistemes Audiovisuals, i Enginyeria de Xarxes de Telecomunicació.

Els ajuts, que consisteixen en una bonificació de 500 euros sobre l’import de la matrícula de primer curs, compten amb el suport d’Everis i Fundació Caixa d’Enginyers, essent un clar exemple de col·laboració entre universitat i organitzacions socials i econòmiques.

Enric Peig, director de l’Escola d’Enginyeria de la UPF, afirma que “la nostra docència està sempre molt a prop de les empreses. No només físicament, doncs estem al districte tecnològic 22@ on hi ha la majoria d'empreses del sector, també en els continguts dels plans d'estudis, en el professorat que ve del món de l'empresa i aporta la seva experiència professional, en les pràctiques remunerades que fan la majoria dels nostres estudiants, i ara amb les Beques Talent esponsoritzades per empreses. És per això que la transició dels nostres graduats al món professional és, segons ens diuen les empreses que els contracten, molt ràpida i de seguida s'hi adapten”.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies