Subscriu-te a la newsletter


22@NETWORK CELEBRA LA SEVA PRIMERA EDICIÓ DE PREMIS 22@START

Carla Escolà Costa,

22@Network bcn ha celebrat el dimarts 10 de desembre la primera edició dels PREMIS 22@START, que reconeixen la tasca emprenedora d’startups del districte 22@. 

El “PREMI 22@START A LA MILLOR  STARTUP” ha recaigut en SAALG  Geomechanics, un guardó que ha recollit Cristian de Santos, CEO i cofundador. SAALG Geomechanics és una empresa de programari i enginyeria, especialitzada en l'anàlisi de dades d'instrumentació geotècnica, que ofereix a la indústria de la construcció eines que promouen la presa de decisions basades en l'anàlisi de grans volums de dades en temps real.

Entres els altres candidats al premi, figuraven start-ups com Power2go, SmartMonkey.io, Sensorial Processing Technology Barcelona, Consol Freight i Sharify.

També s'ha lliurat el “PREMI A LA TRAJECTÒRIA EMPRENEDORA” a Daniel Sánchez-Crespo, CEO de Novarama, emprenedor en sèrie en les indústries creatives d’entreteniment digital, docent i director del màster en creació de videojocs de la Universitat Pompeu Fabra.

L’acte, celebrat a BCombinator, ha comptat amb una ponència d’Antonio González Barros, fundador i president de Grupo Intercom.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies