Subscriu-te a la newsletter


1 YOUNG TALENT, 2 ORS, 3 PLATES I 4 BRONZES, EL PALMARÈS DE BAU ALS LAUS 2021 by BAU

Carla Escolà Costa,

Els guardons de disseny gràfic i comunicació visual concedits per ADG-FAD han premiat projectes d'estudiants del centre amb dos orstres plates, quatre bronzes i amb el Young Talent, el més important de la categoria Estudiants, a l'alumni Sergio Lairisa pel projecte Al pie de la letra.
 

Premis Laus Or

Els dos projectes premiats amb un or han estat cuinats a quatre mans: el videoclip Estrès (Roger Mitjans i Àlex Trullàs, de Disseny Audiovisual) i el documental Los que cortan el bacalao (Emma Prats i Patri Vargas, de Disseny Audiovisual).

 Premis Laus Plata

Pel que fa a les plates, els tres projectes guardonats són SHIFT (Duna Domingo, de Disseny Audiovisual); Exploration 01 (Mònica Losada, de Disseny Gràfic) i Una mancha en forma de nube en mi espalda (Paula Illescas, de Disseny Transversal).

 Premis Laus Bronze

Finalment, els quatre projectes premiats amb un bronze són Jo sí que et veig, d'estudiants d'Audiovisual en col·laboració amb ABD; Modulor (Mònica Losada, de Disseny Gràfic); Quatre cantonades, la finestra i tu (Montse Arderiu, de Disseny Gràfic) i La forma líquida del diseño gráfico (Carlos Castro, de Disseny Gràfic).

 Coneix els projectes guanyadors

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies