XII SEEK AND SOLVE MEETING: COM INTEGRAR ELS ODS EN UN ENTORN COM EL 22@?

Webinar

Aquest esdeveniment ha vençut

XII SEEK AND SOLVE MEETING: COM INTEGRAR ELS ODS EN UN ENTORN COM EL 22@? EINES ESTRATÈGIQUES i BENEFICIS D’INCLOURE ELS ODS A L’ESTRATÈGIA EMPRESARIAL I CONTRIBUIR ALS REPTES DE L’AGENDA 2030 

La propera Comissió MIXTA (Responsabilitat Social Corporativa i Innovació) tindrà lloc el dimarts 14 d'abril a les 10h via webinar. 

Les comissions de RSC i Innovació del 22@Network s'uneixen en el XII Seek and Solve Meeting per conèixer quin interès estratègic existeix i quines mesures i accions, relacionades amb els ODS, s'estan incorporant al teixit empresarial i la xarxa acadèmica de districte. Amb la col·laboració de l’empresa Vector5, especialitzada en la integració de la RSC en entitats i empreses, dinamitzarem un espai on compartir i conèixer eines i beneficis d’incorporar els ODS a l’estratègia empresarial. T’esperem per impulsar projectes i iniciatives innovadores que afectin a l'entorn empresarial i social del districte 22@.

10.00h. BENVINGUDA A LA 2na COMISSIÓ MIXTA: RSC I INNOVACIÓ 

Natalia Valenzuela (Presidenta de la Comissió de RSC | Directora de la Fundació IRES) i Antoni Paz (President de la Comissió Innovació | Director Executiu a KIM)

10.10h. PER QUÈ LA RSC I LA INNOVACIÓ SÓN ESSENCIALS PER IMPULSAR LA INCLUSIÓ DELS ODS A LA ESTRATÈGIA EMPRESARIAL?

Laura Esquivel (Directora Adjunta Fundraising i Relacions estratègiques a la Fundació IRES) i Aintzane Morales (Communication & Innovation specialist a KIM)

10.20h. XII SEEK AND SOLVE MEETING: COM INTEGRAR ELS ODS EN UN ENTORN COM EL 22@? EINES ESTRATÈGIQUES i BENEFICIS D’INTEGRAR ELS ODS A L’ESTRATÈGIA EMPRESARIAL I CONTRIBUIR ALS REPTES DE L’AGENDA 2030 

Participació d’empreses de diferents sectors: tecnològic, acadèmic, social, entre d’altres amb conclusions i debat. Amb el suport de l’equip de Vector5 es realitzarà una dinàmica online per resoldre els reptes de com afrontar una gestió equilibrada , econòmica, social i ambiental, que suposa la integració dels ODS en l’entorn empresarial.

11:30h.CONCLUSIONS I DEBAT: POT L’AGENDA 2030 SER EL FULL DE RUTA PER ASSOLIR ELS REPTES DE PRESENT I FUTUR DEL 22@?
L'esdeveniment ha expirat

Data i hora


Afegir al calendari 2020-04-1410:00 2020-04-1411:30 Europe/Madrid XII SEEK AND SOLVE MEETING: COM INTEGRAR ELS ODS EN UN ENTORN COM EL 22@? Webinar

Lloc

Webinar

Assistents

58 persones assistiran a l’esdeveniment

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies