PRESENTACIÓ DEL BARÒMETRE DEL SECTOR TECNOLÒGIC A CATALUNYA

Disseny Hub Barcelona

Aquest esdeveniment ha vençut

El dijous 18 de juliol el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) presenta l’onzena edició del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya amb un acte que tindrà lloc a l’auditori del Disseny Hub Barcelona a partir de les 18 h.

El Baròmetre és un estudi anual que analitza la situació del sector a Catalunya i actua com a un marc excel·lent per generar reflexió, debat i propostes de futur sobre la realitat del sector i la seva elasticitat, capacitat de creixement i tendències. Aquest Baròmetre té un gran valor de context sectorial ja que reflecteix la situació de les empreses tant de l’oferta com de la demanda del sector tecnològic i digital. Aquest any presentem l’onzena edició de l’estudi de referència del sector TIC amb una gran mostra representativa d’empreses catalanes i donarem a conèixer els principals resultats que ens serviran per veure l’evolució dels darrers anys.


L'esdeveniment ha expirat

Data i hora


Afegir al calendari 2019-07-1818:00 2019-07-1819:00 Europe/Madrid PRESENTACIÓ DEL BARÒMETRE DEL SECTOR TECNOLÒGIC A CATALUNYA Barcelona

Lloc

Disseny Hub Barcelona , Plaça de les Glòries Catalanes, 38

Assistents

Sigues el primer a confirmar

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?