COM INNOVA LA CORPORATE? L'EXEMPLE D'AGBAR AMB CATALINA BALSEIRO

AULA VIRTUAL (Cibernarium)

El registre ha expirat

Les grans institucions i empreses cada cop són més competitives i la innovació n'és un factor clau per a posicionar-se al mercat. La innovació és constant i continua, i amb aquesta les empreses emprenen el risc. Com la gran empresa/Corporate innova? Com ho fa de la mà de l'ecosistema? Com a pime o micropime, com puc col·laborar amb elles? S'explicarà sota l'experiència d'AGBAR, un clar exemple d'empresa innovadora a Barcelona. La Catalina és enginyera química especialitzada en innovació i coneixement en una gran corporació com és Aigües de Barcelona. Amb ella descobrirem com les grans empreses tenen en agenda la innovació i com ho fan.

OBJECTIUS ESPECÍFICS | TEMARI

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

L'innodiàleg vol ajudar a les empreses a innovar més, a buscar exemples de referència per fer-ho i a aprendre com i quines estratègies segueixen les grans empreses/Corporate per tenir més impacte i adaptar-se al dia a dia.

OBJECTIUS

- Conèixer aspectes claus per implementar un model d'innovació en una empresa.
- Conèixer els tipus d'innovació i els mecanismes utilitzats per treballar cadascun.
- Conèixer com s'està implementant aquestes models i mecanismes en el cas d'Agbar.


El registre ha expirat

Data i hora


Afegir al calendari 2022-11-2418:00 2022-11-2420:00 Europe/Madrid COM INNOVA LA CORPORATE? L'EXEMPLE D'AGBAR AMB CATALINA BALSEIRO AULA VIRTUAL (Cibernarium)

Lloc

AULA VIRTUAL (Cibernarium)

Assistents

Sigues el primer a confirmar

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies