Cheers4U Team Building 2019

Circuit de Barcelona-Catalunya

Aquest esdeveniment ha vençut

Icaria Iniciatives Socials, entitat amb més de 40 anys treballant per a complir somnis d’infants i adults amb capacitats intel·lectuals diferents ha creat Cheers4U, el major Team Building Inter-Empreses amb Valor Social que se celebrarà el proper dia 4 d’octubre al Circuit de Barcelona Catalunya.

A Cheers4U es poden apuntar totes aquelles empreses que vulguin cohesionar els seus equips contribuint, alhora, a una causa social valuosa. Les empreses participants es coneixeran i es desafiaran amb la seva intel·ligència, les seves habilitats, les capacitats d’estratègia i alhora es divertiran i riuran en un circuit de proves, pistes i activitats per aconseguir ser l’equip guanyador de Cheers4U 2019. La jornada finalitzarà amb una festa amb Dj’s.

En paraules de Maria José Pujol Rojo, directora General de l’entitat, “treballar amb persones amb discapacitat és un luxe per la seva noblesa i  responsabilitat. Les persones en què més pots confiar a la feina, les que mai  et fallen, són les persones amb discapacitat psíquica.”

Les empreses Cuatrecasas, Fairmont Rey Juan Carlos I, Grant Thornton, Avis Europe, Esbelt, Alta Grupo de Comunicación, Fundació La Caixa, Cobega, Grupo Ica, Necsia, T-Systems, CaixaBank, Banc Sabadell, Eugin, Prénatal, Roca Junyent, GNL Rusell Bedford, Dentons, Accimagen, Pepsico,  Agbar, Axa, HP, Natura Bissé, Sirsa i LIDL ja s’han inscrit.


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2019-10-0411:30 2019-10-0415:30 Europe/Madrid Cheers4U Team Building 2019 Montmeló

Lloc

Circuit de Barcelona-Catalunya , Camino Mas Moreneta

Assistents

Sigues el primer a confirmar

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte